Oglas
· · Komentari: 0
evrovizija

"OVA OSOBA IMA NERVNI SLOM": Britanci stavili Konstraktu na 2. mesto! Predviđaju joj uspeh, ali tekst im nikako nije jasan

Sa preko dva miliona pregleda, možemo slobodno da kažemo da je Konstrakta zapala stranoj javnosti za oko

1652510491_20220513_140359.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Zbog interesovanja javnosti za Konstraktu ni ne čudi šta se našla na jednoj posebnoj listi. Britanski Bi-Bi-Si objavio je listu sedam pesama na koje bi trebalo obratiti pažnju tokom finala Evrovizije i Konstrakta je na drugom mestu! Analiza britanskog medija uglavnom se bavi tekstom pesme "In corpore sano", koji je očigledno zbunio novinara. 

"Radost Evrovizije nije u tome da analiziramo da li je glasanje političko ili ne, već u tome da pronađemo neobične, prelepe, strastvene i čudne nastupe koje su zemlje učesnice pripremile", piše Mark Sevidž.

"Srpska pesma "In corpore sano" očigledno je napisana tokom pandemije, od strane osobe koja je sve dublje zalazila u sajtove sa savetima o zdravlju usred nervnog sloma", ocenjuje Mark.

Pročitajte još: Jovana Jeremić TUŽI RIJALITI UČESNIKA! Poručila mu je OVO i otkrila šta je razlog za odlazak na sud

"Oda ličnoj higijeni postavlja večna pitanja o nezi kose Megan Markl, pre nego što se pretvori u grozničavo ispitivanje higijene i pitanja kao što su da li podočnjaci znače da imate problem s jetrom. Možete da zamislite Konstraktu kako žvrlja ovaj tekst po zidovima tokom posebno mračne noći svoje duše, a ta slika postaje sve jasnija zbog hora koji joj se pridružuje i izgovara tekst na latinskom", piše poznati novinar.

"Za slučaj da to nije dovoljno čudno, ceo nastup Konstrakta pere ruke u lavoru. Naravno da je ovo favorit publike", zaključuje Bi-Bi-Si.

Konstrakta će se večeras boriti za pobedu u Torinu, nastupa pod rednim brojem 24.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas