Oglas
· · Komentari: 0

"Izazov mi je da naučim": Konstrakta otkrila koja dva domaća specijaliteta ne zna da spremi

Predstavnica Srbije na Evroviziji 2022. otkrila kako se snalazi u kuhinji

1653896272_konstrakta-1.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Ana Đurić, poznatoija kao Konstrakta, gostujući u jednoj emisji na hrvatskoj televiziji, govorila je o svom uspehu na Evroviziji koja se nedavno održala u Torinu, a na kojoj je zauzela peto mesto, ali i o obični stvarima iz njenog privatnog života.

Pročitajte još: Potresna ispovest Milića Vukašinovića o pokojnoj ćerki: "Neću sebi oprostiti jednu grešku"

NJen neobičan izgled osvojio je Evropu, a pesmo "In corpore sano", postala je veliki hit. U emisiji, Konstrakta je odgovarala na pitanja gledalaca, pa je obožavaoce intresovalo, kako se umetnica snalazi u kuhinji.

Ana ističe, da iako se po njoj to ne vidi, obožava da jede, kao i da najbolje sprema paste, ali da se sa našim domaćim jelima ne snalazi najbolje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

- Ne vidi se po meni, ali ja zaista volim da jedem i da kuvam. Na periode odlučujem šta ću da kuvam. Recimo, spremam pastu dok moji ukućani ne mogu više da je gledaju, pa spremam nešto drugo iznova i iznova. Jedino što ne znam da spremam to je pasulj, za to je zadužen moj tata. To mi je izazov, da naučim da spremam pasulj i zavijam sarme - rekla je Ana u emisiji "Nedeljom u 2 i 3" na televiziji HRT.

Ana je otvoreno pričala i o poenima žirija koje je dobila na nedavno završenom takmičenju:

- Ja nisam neko ko inače prati "Evroviziju", tako da nisam znala šta žiri inače ocenjuje. Moguće je da oni inače ocenjuju raskošnu muziku i glas, što ja nisam pružila, moguće je da je to zato. U svakom slučaju mislim da smo prilično dobro prošli.

Na pitanje da li je koristila botoks, Ana je bila isključiva:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

- Ne i mislim da neću nikad. Mislim da je prihvatanje najbolji način da se izborimo sa starenjem - rekla je pevačica u emisji "Nedeljom u 2 i 3" i otkrila da bi volela da sarađuje sa Josipom Lisac, ali i sa Vojkom Frau:

- Da mi je rekao da ću sa Vojkom nastupati ne bih verovala, jako volim to što on radi i ovo je bila idealna prilika - zaključila je "zdrava umetnica" i dodala da je u detinjstvu volela da sluša Olivera Mandića, Bajagu, azru i mnoge druge.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas