Dženifer Garner je dobila pozivnicu za venčanje Bena i Džej Lo, a šta je sa MARKOM ENTONIJEM? Gde je bivši muž poznate pevačice bio za vreme ceremonije?

Magazin Praksa

22. 08. 2022. 000000 10:40

Foto: Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Lopez venčali su se u subotu i to drugi put u mesec dana.

Poznati par je sudbonosno "da" prvi put izgovorio u Las Vegasu na intimnoj ceremoniji. Nakon privatnijeg venčanja, par je odlučio da oekoveči svoju ljubav i uz veliku i romantičnu proslavu na Aflekovom imanju u američkoj saveznoj državi Džordžiji.

 

Venčanju je prisustvovao veliki broj zvanica, među kojima su neka od dobro poznatih holivudskih imena kao što su Met Dejmon, kevin Smit, Džimi Kimel...

Međutim javnost je najviše zanimalo da li će venčanju prisustvovati bivši supružnici zaljubljenog para. Dok za je za Dženifer Garner poznato da zbog poslovnih obaveza i novog projekta na kojem radi nije mogla da prisustvuju, šta je sa pevačicinim bivšim mužem Markom Entonijem?

Pročitajte još: Dženifer Lopez i Ben Aflek još jednom izgovorili "da": Pevačica blstala u popularnom kroju venčanice, a do oltara ih ispratila deca (FOTO)

Pevačica sa Entonijem ima bliznace Maksa i Eme, te su se svi zapitali da li će se deci svi roditelji biti na proslavi.

Međutim, prema pisanju stranih medija, Mark Entoni je upravo završio napornu evropsku muzičku turneju i odmara se u Majamiju, zbog čega nije prisustvovao venčanju svoje bivše supruge.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU