· · Komentari: 1
LJUBAV

Bivši muž Dženifer Lopez, Mark Entoni, poručio šta misli o njenoj vezi sa Ben Aflekom

Mark Entoni ima šestoro, ali dvoje dece deli sa Dženifer Lopez.

1627560465_Jeni.PNG
Foto: Instagram/ screenshot jlo

Mark Entoni, bivši suprug Dženifer Lopez, do sada je ćutao o njenoj vezi sa Ben Aflekom.

Pročitajte još: Kraljica Elizabeta je smislila OSVETU: Uvrediće Megan Markl i princa Harija bez oduzimanja titula!

Venčali su se čim su raskinuli Ben i Dženifer

Dženifer Lopez se zabavljala sa Ben Aflekom pre nego što se udala za Marka Entonija.Mnogi su, čak, mislili da je njihov brak, posle stransne veze kakvu su imali Benifer, lažan! Naime Dženifer Lopez i Mark Entoni su bili dve najveće latino zvezde kada su se venčali, a nisu se dugo zabaljali.

Da li je ljubomoran Mark Entoni?

Šta Mark Entoni misli o pomirenju Dženifer Lopez i Bena Afleka?

Mark Entoni je konačno kazao šta misli. Na Instagramu je objavio pesmu Džonija Venture, poznatijeg kao Caballo Mayor. On je to uradio u sredu, u trenutku kada su se Dženifer Lopet i Ben Aflek nalaziti na kratkom ljubavnom odmoru.

Džoni Ventura je pevao o nesrećnoj ljubavi

- Dominikanska legenda. Hvala ti za sve što si dao svetu - Mark Entoni je napisao na španskom.

Pročtiajte još: BRUKA: Brat Megan Markl ulazi u rijaliti! Sa njim je i bivši očuh Kim Kardašijan

Da li je Mark Entoni odao priznanje novoj ljubavi Dženifer Lopez ovim postom? Džoni Ventura je pevao ljubavne pesme o nesrećnoj ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)

Dženifer objavila sliku na kojoj se ljube

Deca Marka Entonija i Dženifer Lopez Ema i Maks provela su odmor sa Ben Aflekom. Snimaljeni su kako se sa novim očuhom provode na luksuznoj jahti.

Pročitajte još: Zašto KRALJICA ELIZABETA nikada nije išla u školu?

"Benifer" je i javno priznat, jer je Dženifer Lopez objavila sliku na kojoj se ljube.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pročitajte još: Kejt Midlton i Vilijam sve vreme šalju TAJNE poruke Megan Markl i Hariju (FOTO)

Dženifer Lopez i Ben Aflek su ponovo počeli da se zabavljaju u aprilu i zbog stare ljubavi pevačica je ostavila verenika Aleksa Rodrigeza.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.