Dženifer Lopez napravila veliku promenu: Ponela novu frizuru koja ju je učinila neprepoznatljivom (FOTO)

Kristina LJubisavljević

11. 09. 2022. 000000 15:30

Foto: Epa

Dženifer Lopez viđena je juče na ulicama Beverli Hilsa u društvu Benove najstarije ćerke Vajolet (16).

NJih dve su izgledale kao da se lepo zabavljaju, dok završavaju dnevne obaveze po gradu. Ono što ne možemo da ne primetimo je velika promena na Dženifer Lopez. Pevačica i glumica odlučila je da nakon venčanja promeni frizuru, pa je znatno skratila kosu, a ima i šiške, nosi takozvani - šag. Kosa joj izgleda kao da ju je samo prirodno osušila i krenula.

Pročitajte još: KAMILA se sa BISERIMA oko vrata pojavila na krunisanju: Da li nova kraljica nastavlja MODNU tradiciju Elizabete II? (FOTO)

Dženifer se za šetnju gradom odlučila za jednostavan spoj krem širokih pantalona i bele majice. Izbor koji ne može da bude pogrešan za prelazak iz letnje u jesenju sezonu. Kombinaciji je dodala braon kaiš i veliku Diorovu tašnu koju obožava. Svemu je dodala i zlatni nakit i neizostavne naočare za sunce.

Vajolet, sa kojom je Džnifer bila u šetnji, je najstarija ćerka Bena Afleka, a glumac ju je dobio u braku sa koleginicom i bivšom suprugom Dženifer Garner. Zanimljivo je bilo to da su sve Benova i Dženiferina deca prisustvovala nedavnoj ceremoniji venčanja što je bilo izuzetno značajno za par.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU