Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez promenila 3 venčanice: Ne zna se koja je lepša i luksuznija, a jedna je dugačka čak šest METARA (FOTO)

Glumica je zasenila svet na velikoj ceremoniji

1661362674_profimedia-0631504010.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se po drugi put zvanično venčali. Nakon što su se prošlog meseca venčali u Las Vegasu na maloj ceremoniji, par je poželeo da svoju sreću podeli i sa najbližim ljudima, pa su organizovali raskošno venčanje na Benovom imanju na reci u Džordžiji.

Dženifer je oduševila sve prisutne i uspela da nadmaši samu sebe. Promenila je čak 3 venčanice. Sve su bile luksuzne i prelepo su izgledale. 

Pročitajte još: Švarceneger dobio konkurenciju: NIKOL KIDMAN pokazala mišiće (FOTO)

 

Glavnu venčanicu potpisao je čuveni modni dizajner Ralf Loren, a reč je o modelu koji prati liniju tela, a dole se širi u ogroman šlep prepun volana, dugačak čitavih šest metara. Imala je kragnu, kao i providnu tkaninu sa dugmićima od satena pozadi. Takođe je pratila liniju tela. Širila se pri dnu, imala je kratke rukave, a upotpunio ju je dugački beli veo.

 

Druga venčanica je imala veoma dubok dekolte i upečatljive cirkone. Takođe je pratila liniju tela, a imala je i otvorena leđa.

 

Treća, po mnogima najzanimljivija, bila je u boji šampanjca. U potpunosti je prekrivena perlicama i biserima, što je čini veoma nesvakidašnjom i posebnom. 

 

Veruje se da je svaka koštala od pola miliona do čak dva miliona dolara, jer su ručno šivene od najkvalitetnijih materijala, a dve sadrže i skupocene perlice i kristale.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas