· · Komentari: 0

Dženifer Garner je dobila pozivnicu za venčanje Bena i Džej Lo, a šta je sa MARKOM ENTONIJEM? Gde je bivši muž poznate pevačice bio za vreme ceremonije?

Da li je bivši muž latinoamerikanke dobio pozivnicu za venčanje?

1661154551_foto-profimedia.jpg
Foto: Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Lopez venčali su se u subotu i to drugi put u mesec dana.

Poznati par je sudbonosno "da" prvi put izgovorio u Las Vegasu na intimnoj ceremoniji. Nakon privatnijeg venčanja, par je odlučio da oekoveči svoju ljubav i uz veliku i romantičnu proslavu na Aflekovom imanju u američkoj saveznoj državi Džordžiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jlosbae

Venčanju je prisustvovao veliki broj zvanica, među kojima su neka od dobro poznatih holivudskih imena kao što su Met Dejmon, kevin Smit, Džimi Kimel...

Međutim javnost je najviše zanimalo da li će venčanju prisustvovati bivši supružnici zaljubljenog para. Dok za je za Dženifer Garner poznato da zbog poslovnih obaveza i novog projekta na kojem radi nije mogla da prisustvuju, šta je sa pevačicinim bivšim mužem Markom Entonijem?

Pročitajte još: Dženifer Lopez i Ben Aflek još jednom izgovorili "da": Pevačica blstala u popularnom kroju venčanice, a do oltara ih ispratila deca (FOTO)

Pevačica sa Entonijem ima bliznace Maksa i Eme, te su se svi zapitali da li će se deci svi roditelji biti na proslavi.

Međutim, prema pisanju stranih medija, Mark Entoni je upravo završio napornu evropsku muzičku turneju i odmara se u Majamiju, zbog čega nije prisustvovao venčanju svoje bivše supruge.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.