Zbog raskida je mislila da će umreti, a sada mu je posvetila pesmu: Dženifer Lopez kroz baladu opisala ljubav prema Benu Afleku

Jelena Blažić

29. 11. 2022. 000000 14:00

Foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek, venčali su se u avgustu, a popularna pevačica sada je otvorila dušu i otkrila kako se osećala nakon raskida 2004. godine.

Pročitajte još: Vil Smit snimio prvi film od incidenta na dodeli Oskara: "Nadam se da neće biti kažnjeni zbog mene"

Legendarna pevačica, nedavno je predstavila novi album "This is me now", a govoreći za jednu radio stanicu, pričala je da joj je raskid sa Benom pre 18 godina bio najveći ljubavni slom u životu.

- Kada smo otkazali venčanje, to mi je slomilo srce. Osećala sam se kao da ću da umrem - rekla je Dženifer i dodala:

-Sve me je to slomilo, narednih 18 godina nisam mogla ništa da ispravim. Ali, sada nakon 20 godina ima srećan kraj, koji se nikada ne bi dogodio u Holivudu".

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dženifer i Ben ponovo su počeli da se zabavljaju prošle godine, kada je pevačica pokazala dijamanstki prsten i time potvrdila da su se verili. U avgustu 2022. godine, venčali su se na glamuroznoj ceremoniji, u prisustvu porodice i prijatelja.

Kako je otkrila, na novom albumu odala je počast svom sadašnjem suprugu, kome je posvetila jednu od balada pod nazivom, "Dear Ben-part two", koja opisuje njihov ljubav.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU