Oglas
· · Komentari: 0

Ben Aflek u emotivnom svadbenom govoru otkrio zbog čega se nije venčao sa Dženifer pre 18 godina

U svom veoma iskrenom i emotivnom svadbenom govoru, Ben Aflek je otkrio gostima zašto se on i Dženifer Lopez nisu venčali pre 18 godina

1661761700_dzenifer-lopez-i-ben-aflek.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Prelepi par je po drugi rekao je "Da" na glumčevom imanju u Džordžiji, na kojem je Ben održao emotivan svadbeni govor.

Pročitajte još: Dženifer Lopez ljuta nakon venčanja: "Ovo je ukradeno bez našeg pristanka"

Prema izvoru, glumac je otkrio da pre 18 godina, nisu stali na "ludi kamen", jer je svako od njih morao da ima svoju decu.

Nakon raskida veridbe sa Džej Lo, Ben je sa glumicom Dženifer Gardner 2005. godine dobio ćerku Vajolet, četiri godine kasnije Serafinu i sina Semjuela 2012.

Džej Lo je 2008. godine, dobila blizance Emu i Maksa sa latino pevačem Markom Entonijem.

Izvor je rekao za američke medije, da je Ben održao emotivni govor u kome je pričao o ljubavi sa Dženifer, ali odnosu sa njenom decom:

 

- Ben je održao strastveni govor iskazujući ljubav prema Dženifer i njenoj deci. Napomenio je da su deca blagoslov i dar koi su se dogodili, kao i da je to jedan od dokaza da se sve dešava sa razlogom - napominje izvor.

Deca su imala veliki udeo na venčanju

- Dženifer je volela da ima svu decu tamo. Volela je lokaciju. Sve je bio san za nju. Nekoliko dana pred svadbu, pevačica je viđena, kako sa Benovom decom provodi vreme i povezuje se sa njima na poseban način. 

Uživala je sa Benovom ćerkom Serafinom i svojom ćerkom Em. 

Prošle nedelje Ben i Džen su proslavili mesec dana braka nakon što su se venčali Las Vegasu. Ipak, to nisu smatrali onim pravim, pa su u odlučili da organizuju veliku proslavu u Džordžiji.


Ben i Dženifer, upoznali su se 2002. godine na snimanju njihovog filma Gigli. U to vreme, pevačica je bila udata za svog drugog muža, Krisa Džada.

Ben je oduševio Dženifer kada je u jednom časopisu izjavio da mu je bila čast i zadovoljstvo da sarađuje sa njom.Krajem 2003. godine je zaprosio sa 6,1-karatnim ružičastim dijamantskim prstenom vrednim 2 miliona funti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C 💚. (@benniferforever_)

Međutim, samo četiri meseca kasnije, početkom 2004. godine, par je objavio da se rastaje i da svako treba da krene svojim putem.

Nakon osamnaest godina, ljubav se ponovo rasplamsala i sada uživaju u braku sa petoro dece.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas