Naomi Kembel otkrila tajnu mladolikog izgleda u ŠESTOJ DECENIJI: "Ne pijem kafu, koristim bebi sapun i ulje od ruže" (FOTO)

Jelena Knežević

08. 12. 2022. 000000 21:30

Foto: Profimedia

Da su godine samo broj, dokaz je savršena figura i koža Naomi Kembel. Mnogima izgleda da ova lepotica ne stari, a sudeći po fotografijama na njenim društvenim mrežama niko ne bi pomislio da ima 52 godine.

Šuškalo se da se potvrdgla nekim estetskim korekcijama, ali manekenka otkriva da je tajna u redovnom negovanju kože.

- Uvek počinjem sa kremom za čišćenje i malo tečnog sapuna. Takođe, koristim vitamin C i ulje za lice od ruže. Umivam lice i koristim piling svaki dan. Hidratacija je najvažnija stvar. Sviđa mi se što moja koža izgleda hidrirano. Stalno koristim maske i kremu. Kada ste pod reflektorima, šminka prodire duboko u pore. Kada ne radim, pokušavam da ne nosim šminku. Volim samo čistu kožu - ispričala je jednom priliko, pa dodala kako izgleda njena jutarnja rutina:

Pročitajte još: BRZA PUNĐA u opuštenom stilu, po uzoru na poznate svetske zvezde: Frizer Kim Kardašijan, pokazuje KAKO (VIDEO)

- Prvo što uradim kada se probudim pijem toplu vodu sa limunom. Nikad ne pijem kafu: ne sviđa mi se miris. Volim čaj. Najviše volim biljni. Nakon toga ustajem, odlazim do tuša, a zatim sledeće piće - jedno za imuni sistem i jedno sa alojom - otkrila je, pa objasnila kako ne koristi parfemisane gelove za tuširanje, već preferira bebi sapune.

Smatra i da je za zdravu i lepu kožu bitno da se ne koristi puno šminke:

- Ako pravilno koristite kvalitetne preparate, šminka vam neće biti potrebna. Prirodan sjaj je zdravi sjaj kože, a ako koristimo manje šminke, ona će bolje "disati", te će na kraju biti smirena, bez upalnih procesa i sličnih nepravilnosti - zaključila je.

Ipak, mnogi korisnici društenih mreža misle da je ubrizgavala botoks budući da se na njenom licu ne primećuje ni jedna bora.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU