· · Komentari: 0

Mnogi sve vreme pogrešno koriste UKOSNICE: Samo jedan način daje najbolje rezultate (VIDEO)

Kada vidimo napravljenu frizuru, a da se ne vidi ni jedna jedina šnala, odmah znamo da se u kosi nalaze ukusnice

1670246690_Untitled.jpg
Foto: TikTok/Printskrin/ sarahclairehair

Ukusnice - male, "nevidljive" šnalice, mogu mnogo da pomognu kada je reč o pravljenju elegantne frizure ili samo kada je potrebno da pričvrstimo kosu i sklonimo je sa lica.

Pročitajte još: Smanjite vidljivost podočnjaka na prirodan način: Nekoliko korisnih trikova i saveta koji će vam pomoći u tome

Frizer na društvenoj mreži Tik Tok otkrio je gde grešimo kada koristimo ukosnice, pa nam ne služe onako kako bi trebalo.

Sara Kler smatra da uobičajeni metod otvaranja čini više štete nego koristi. Ukusnicu ne bi trebalo da otvaramo već da je tako zatvorenu, uz minimalno otvaranje utkamo u kosu.

@sarahclairehair When I realized this, it made using bobbypins so much easier!! #bobbypin #hairtutorial #hairtipsandtricks ♬ original sound - main account got banned

Na ovaj način ukosnica se neće videti i jače će držati kosu.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.