Božićni praznici u domu Marka Bulata: "Marija i ja usađujemo deci prave vrednosti" (FOTO)

Jelena Knežević

06. 01. 2023. 000000 14:00

Foto: ATA images

Marko Bulat i njegova supruga Marija pripremaju se za Božić, jedan od najvećih hrišćanskih praznika. Otkrio je i kako provode Badnji dan, istovremeno se prisećajući kako su izgledalli praznici u njegovom detinjstvu:

- Iznesu se one posne grickalice, suve šljive... Deca otvaraju poklone, to su nam neke sitne radosti. Foru moje bake, sa zekom i poklonima, koga ja nikada nisam uhvatio, danas ja prodajem mojoj deci... Naravno tu su i pokloni od Božić bate... Uvek se setim moje pokojne majke, kada smo svi zajedno tražili paru u česnici... Paljenje badnjaka, koliko varnica, toliko parica... - ispričao je Bulat u emisiji "Vikend premijera specijal".

Pročitajte još: KAO CECA 90-ih: Anastasija Ražnatović u provokativnom izdanju, poručuje: '' Ne pronalazim se u majkinim pesmama, ne daj Bože!''

Neguje i poštuje tradiciju, a trudi se da te vrednosti prenese i svojoj deci:

- Zajedno sa Marijom, usađujem prave mere vrednosti, koje treba da budu nepromenljive. Jednog dana kada budu imali svoju porodicu, kako bi mogli da prenesu njima... Smatram da su dva istorijska momenta najvažnija, rođenje i vaskrsenje Hristovo - zaključio je.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU