Oglas
· · Komentari: 0

Danijela Vranješ otkrila da ima problem sa SRCEM: "Oprostite na sentimentalnosti" (FOTO)

Glumica objavila fotografiju sa ćerkom

1672928248_danijela-vranjes.png
Foto: Printscreen/ Instagram - vranjesd
Oglas

Glumica Danijela Vranješ objavila je fotografiju sa svojom ćerkom na svom Instagram profilu. Ona je nastala prošlog leta, kada su njih dve otišle prvi put na more u Grčku.

Danijela je ispod fotografije sa Emom, koju je rodila u petoj deceniji života, postavila jako emotivan opis u kom je rekla da ima zdravstvenih problema. 

Pročitajte još: Nesvakidašnja NOVOGODIŠNJA želja: Sara Jo otkrila da je u PONOĆ htela da se poljubi sa tri decenije starijom KOLEGINICOM

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Vranjes (@vranjesd)

"Ova fotka je sve. I ne, nije tužna. Nastala je prvog dana prvog letovanja u Grčkoj na 40+. I govori mnogo toga. Razumeju oni koji su prvi put sami sa svojom decom išli negde znajući da su im jedini oslonac, jedini izvor prihoda, jedini bodigard... Ove godine je već bilo drugačije, ali ovu obožavam jer će zauvek podsećati na hrabrost. Oprostite na sentimentalnosti, hoće to kad čekaš red kod kardiologa", napisala je glumica, a ispod objave su počeli da se nižu komentari podrške.

"Divna fotka prve podrške. Šaljem zagrljaj jak, čvrst, ali nežan", "Žena, majka, kraljica", "Predivna fotka", neki su od komentara na koje je glumica odgovarala rečima zahvalnosti i emotikonima srca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Vranjes (@vranjesd)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas