Oglas
· · Komentari: 0

"Ješćemo na podu": Badnji dan u domu Viki Miljković - "Volim i poštujem tradiciju, a tu ljubav sam prenela i na sina Andreja" (FOTO)

Pevačica Badnji dan provodi u skladu sa običajima i tradicijom

1672993910_viki-i-taske.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Viki Miljković važi za ženu koja poštuje veru i tradiciju, redovno posti pred velike praznike, a za"Grand online" otkrila je kako se Božić proslavlja u njenom domu.

–To je nešto čemu se svi radujemo, pripremamo se, imamo svoje tradicionalne običaje koje ne menjamo. Jako volim tradiciju i uspela sam da tu ljubav prenesem i na sina Andreja – rekla je pevačica.

Violeta ističe da je ponosna na činjenicu što je vrednosti uspela da prenese i na sina Andreja koji je već godinama deo hora, pomaže sveštenicima i učestvuje u liturgiji.

–Mislim da je to jedna divna stvar. Mislim da bi svi roditelji trebalo da deci što više pričaju o tome i da ih polako uvode u neke prave vrednosti. Da ih uvode u veru polako, da poštujemo svoju, ali i tuđu jer se tako razvija ljubav .Tako se razvija osećaj kod dece da pomažu jedni drugima, da budu saosećajni, da imaju emocije da veruju i grade svoj stav – objasnila je Viki.

Pročitajte još: "Nikada nisam izjavila da Dušku ne dam razvod": Jelena Karleuša se oglasila na mrežama (FOTO)

Pevačica je glavna domaćica u svom domu, pa je otkrila bez čega ne može da prođe ni jedna njena praznična trpeza.

–Badnje veče je uvek posno, jedemo na podu, priprema se tradicionalno posni pasulj, prebranac, mesimo česnicu u koju stavimo novčiće, pa se posle svi takmičimo ko će da ih pronađe. Na trpezi bude više različitih jela, sve bude u znaku simbolike. To su baš lepi običaji. Za Božić je uvek mrsno, pa tu bude i mesa, kolača, sarme, pečenje… Mi južnjaci volimo da kuvamo, pa tako i ja. Volimo da se skupimo i da nam dolaze gosti – izjavila je Violeta.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas