· · Komentari: 0

KAO CECA 90-ih: Anastasija Ražnatović u provokativnom izdanju, poručuje: '' Ne pronalazim se u majkinim pesmama, ne daj Bože!''

Gradi svoj put

1672999225_Anastassija-2-Ig.png
Foto: Instagram printscreen/ raznatovicanastasija

 Mladu pevačicu, osim dobrog vokala, krasi odvažnost i stav, koji je izgleda takođe nasledila od svoje slavne majke- Cece Ražnatović. Ona ne prestaje da intrigira javnost, kako svojom ljubavnim životom, tako i izjavama i zanimljivim objavama na društvenim mrežama.
Anastasija se u poslednjoj objavi na Instagramu pojavljuje u izdanju koje neodoljivo podseća na Cecin stil 90tih. Sa bujnom crnom raspuštenom kosom, naglašenom šminkom, i provokativnim srebrnim topom otkrivenog stomaka, ona neodoljivo podseća na Cecu iz svojih starih spotova.

Pročitajte još: "Nije joj lako, ima uspešnu majku i svi je porede": Ceca surovo iskreno o Anastasijinoj karijeri (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/ raznatovicanastasija

Pročitajte još: "Ješćemo na podu": Badnji dan u domu Viki Miljković - "Volim i poštujem tradiciju, a tu ljubav sam prenela i na sina Andreja" (FOTO)

Mlada zvezda ogrnula se samo belom bundom, dok zavodljivo pozira napolju, kako smo videli u njenoj Instagram priči. Na usnama nosi upadljivi crveni ruž, što joj nije svojstveno, te pokazuje da se ne plaši da eksperimentiše.
U još jednoj objavi, tokom gostovanja u emisiji svog prijatelja Stevana Radivojevića, ona šaljivo ali iskreno odgovara na njegovo pitanje:

''Uz koju se pesmu svoje mame trenutno najbolje pronalaziš?''

- Pronalazim?? Ne daj bože da se pronalazim! Pa njoj su sve tragične pesme, ne želim da se pronalazim u njima, odgvorila je ona duhovito ali iskreno, u svom maniru i nasmejala voditelja.

Foto: Instagram printscreen/ raznatovicanastasija

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.