Da li prepoznajete GLUMICU sa fotografije? Posle dve trudnoće nedavno se častila SILIKONIMA, a njen suprug je velika SVETSKA ZVEZDA

Kristina Malešević

29. 01. 2022. 000000 15:30

Foto: InstagramScreenShot/jagodenamagli

Popularna srpska glumica Jelisaveta Orašanin već godinama je u skladnom i srećnom braku sa slavnim svetskim košakrkašom i sprskim reprezentativcem Milošem Teodosićem, sa kojima ima ćerku i sina. Popularnost je stekla u brojnim serijskim ulogama, ali pre svega ulogom u seriji "Vojna akademija" u kojoj je osvojila publiku u našem regionu.

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Nakon ovih serijskih uloga, usledila su i brojna domaća filmska ostvarenje i pozorišne uloge, u kojima je pokazala sav svoj talenat, ali i savršen izgled. Ipak, ma koliko se nama činilo da je Jelisaveta Orašanin savršeno građena i da na njoj nema mana, slavna glumica posle dve trudnoće opredelila se za remont grudi pa je, prema pisanju medija ugradila 300 grama implanata u grudi, ali i da je sebe počastila novim nosom.

Pročitajte još: NJihov slučaj obišao planetu: Blizanci rođeni u dve različite godine

Šta god da je istina, mi smo oduševljeni fotografijom koja je stara više od 30 godina, a na kojoj Jelisaveta Orašanin sa gumom za plivanje pozira sa svojom starijom sestrom. Da li biste preoznali ovu slavnu glumicu sa starih porodičnih fotografija?

Pročitajte još: Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU