· · Komentari: 0
OTVORENO

Igrao joj je sina u seriji "Bolji život": Ceca Bojković otkrila kakav je zaista bio Boris Komnenić

Vest o njegovoj smrti iznenadila je mnoge

1615218980_ceca.png
Foto: YouTube printscreen /RTS

Boris Komnenić, preminuo je posle duge i teške bolesti. Ostaće upamćen po mnogim ulogama, a ona koja je obeležila njegovu karijeru je upravo uloga "Guze", koju je tumačio u seriji "Bolji život".

Pročitajte još: Proslavila je uloga Virdžine: Danas ima sina sa POZNATIM PEVAČEM i izgleda PRELEPO (FOTO)

Svetlana Ceca Bojković tada je tumačila njegovu majku Emiliju, a gostujući u jednoj emisji, otkrila je kakav je Boris bio kao glumac i čovek:

- Boris nije voleo medije i nije davao intervjue. Želeo je da sačuva svoju privatnost i mi kolege smo ga zbog toga veoma cenili. Bio je odličan glumac, divan partner i pouzdan prijatelj. Krasile su ga duhovitost, šarm, britka inteligencija i prefinjeni cinizam. Stalno smo ga citirali – kazala je Ceca u emisiji „Kec na jedanaest“ i dodala da je dugo krio od svih da je bolestan:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Jelaca (@jelacadejan)

- Boris nije voleo medije i nije davao intervjue. Želeo je da sačuva svoju privatnost i mi kolege smo ga zbog toga veoma cenili. Bio je odličan glumac, divan partner i pouzdan prijatelj. Krasile su ga duhovitost, šarm, britka inteligencija i prefinjeni cinizam. Stalno smo ga citirali – kazala je Ceca u emisiji „Kec na jedanaest“.  

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.