Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Ćerka Miše Janketića progovorila o venčanju i pokojnom ocu (FOTO)

Ćerka slavnog glumca udala se za svog dugogodišnjeg izabranica

1601023915_milica-janketic.jpg
Foto: YouTube printscreen / Dani Danila Lazovića
Oglas

Milica Janketić, koja je publiku osvojila ulogom sestre Katarine u seriji Urgentni centar, udala se prošle nedelje za svog izabranika i otkrila da je proslava dugo bila planirana i zamišljena potpuno drugačije, ali da sje svetka pandemija potpuno poremetila, pa su se venčali na drugačiji način:

Pročitajte još:  Jedan od najvećih SVETSKIH REDITELJA bio je prijatelj sa našom DIVOM, a onda je nastala LEGENDARNA SLIKA (FOTO)

- Podelili smo proslavu u dva dela kako ne bismo okupljali veliki broj ljudi. Prvo smo se venčali u Opštini Palilula i otišli na porodični ručak, a naredne nedelje venčanje je održano u Vaznesenjskoj crkvi, s predivnim horom. Nakon toga proslavili smo s najbližim prijateljima u dvorištu jednog gradskog restorana - rekla je Milica i dodala:

Planirali smo svadbu još pre korone, odlagali je već nekoliko puta i na kraju ipak odlučili da je organizujemo u najužem krugu porodice i prijatelja. Ovoj situaciji se, nažalost, ne nazire kraj, a mi moramo nastaviti sa životima. tako da smo se potrudili da sve osmislimo i organizujemo u skladu s trenutnom situacijom - navela je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍🤍🤍

A post shared by Milica Janketic (@milicajanketic) on

Najsrećniji dan za Milicu je bio ujedno i najtužniji, jer njen otac Miša Janketić, nije bio prisutan:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Janketic (@milicajanketic) on

- Sve je bilo veoma emotivno, za celu našu porodicu, ali mi nije bilo teško. Iako fizički odsutan, tata je uvek prisutan, kroz sve nas, u svakom trenutku. Kada ostavite toliko toga iza sebe, kao što je on ostavio, vi zapravo nikad ne možete otići - zaključila je mlada glumica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mon papa et moi

A post shared by Milica Janketic (@milicajanketic) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas