Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знаци који ће имати више од једног брака: Они ће после првог разочарања тражити развод

Астролози истичу да ова три хороскопска знака готово сигурно ће имати два брака

1679476420_shutterstock_2141763183.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сваки хороскопски знак има другачији однос према љубави и браку. Наравно, ово првенствено зависи од наталне карте појединца и међусобног утицаја планета али и поклапања у упоредном хороскопу пара. 

Према тумачењу астролога брачног партнера описује седмо поље, док планете у деветом пољу указују на могућност другог брака. Међутим, постоје три знака која ће готово сигурно имати два брака.

Бик

Бикови теже стабилности у љубавним односима и тешко се одлучују на развод. Међутим, уколико партнер не испуни њихова очекивања и пружи им њима преко потребну сигурност вероватно ће пронаћи новог партнера. Као брачни партнери дају много, спосбни су да обезбеде породицу, нежни су и стравствени, али исто то траже и од партнера па на мање не пристају. Сматрају да је добар развод бољи од лошег брака и кад одлуче да ставе тачку ништа их не може натерати да се предомисле.

Вага

Припадници овог знака опчињени су лепотом, а у љубави и браку теже хармонији. Заљубљиви су по природи али тешко поклањају некоме своје срце. У брак улазе са великим очекивањима и врло успешно балансирају између посла и породице а то очекују и од партнера. Проблем настаје уколико се наруши њихова унутрашња равнотежа што их потпуно избацује из колосека. Ваге ће покушати на све начине да спасу брак али кад схвате да не иде, срећу ће потражити на другој страни и у другом браку зато што им је потребно да се осећају вољено. 

Шкорпија

Шкорпије су интуитивне, страсне и способне за дубоке емоције које вешто крију од свих. Тешко се заљубљују али кад се препусте партнеру то је онда заувек. Потребно им је да их партнер цени и поштује, да се њихова реч слуша и никад не пристају да буду само пасиван посматрач. Превару не праштају јер је то за њих издаја коју никад не толеришу. Умеју да буду сурови а чак и кад пате то не показују. После сваког краха успешно се опорављају, а у нову везу и брак не улазе лако и да би поново стали пред матичара њихов нови партнер мора да стекне њихово поверење и поштовање што није лако. 

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas