

Све вести

ШТА СЕ ДЕШАВА КАД ПОЈЕДЕТЕ БАНАНУ СА БИБЕРОМ? Ових 6 необичних комбинација су чиста магија за тело
Спајањем наизглед неспојивих обичних намирница можете да постигнете изненађујуће резултате

ТАЈНИ РЕЦЕПТ НАШИХ БАКА: Погледајте шта су увек стављале у супу
Припрема је толико једноставна да свако дете може да је направи

ТРИК ЗА КУВАЊЕ КРОМПИРА: Један састојак вам може помоћи да се он брже скува
Додајте један тајни састојак када кувате кромпир и имаћете невероватан оброк

Од суза до ужитка: Шта наука каже о нашој љубави према љутом
Љута јела могу изазвати непријатности као што су печење, знојење и чак сузе током јела, али за многе људе управо те реакције представљају главни ужитак и разлог зашто бирају јако зачињену храну -...

ОВАКО СЕ ПРАВИЛНО ПЕРУ ЈАГОДЕ: Довољан вам је један састојак
Саветује се да не перите јагоде док не будете спремни да једете.

КАКО СЕ ПРАВИЛНО ЧУВА МАСЛИНОВО УЉЕ? Стручњаци упозоравају да га већина људи држи на погрешном месту
Не важи само за маслиново, већ и за сва уља која се користе у исхрани…

ПРОВЕРЕНИ ТРИК! Сачувајте свежину јагода и до 10 дана
Јагоде ће остати свеже 10 дана само ако их чувате на овај начин

ТАЈНИ САСТОЈАК ЗА ПАЛАЧИНКЕ: Додајте једну ствар у тесто и оне ће бити мекане и неће се лепити...
Палачинке су омиљени доручак и у слаткој и у сланој варијанти и не постоји особа која их није правила или бар покушала.

КАКО СЕ ПРАВИЛНО ПЕРУ ЈАГОДЕ? Довољан вам је један састојак
Постоји неколико брзих начина

ТРИК ПРОФЕСИОНАЛНИХ ПЕКАРА: Ево који састојак додају у тесто када месе хлеб да би он био свеж и...
Укус ће вас одушевити