Све вести
Трик за НАРАСЛО тесто: Савет који вам може помоћи да га сачувате и до 6 месеци
Многи су пробали овај метод и тврде да је делотворан
Гордон Ремзи има потпуно другачији рецепт за кајгану: Сви смо погрешно правили овај доручак
Не постоји ништа лакше и здравије као то да започнете дан са укусном кајганом. Хранљиво је, заситно и укусно
Да ли је безбедно да једемо кромпир који је проклијао, са тамним мрљама и зеленом кором? Ево шта...
Проклијали кромпир има зелене тачкице из којих расту „пипци“ или клице. Настанак клица на кромпиру је нормалан физиолошки процес који може да доведе до пропадања овог поврћа.
Да ли сте чули за Клугеров трик за печени КРОМПИР? Све што вам је потребно је један састојак
Трик који вам може помоћи да кромпир буде хрскав споља, а мекан изнутра
Трикови за брже кување ПАСУЉА: Укус ће остати исти, а требаће вам мање времена да га спремите
Послушајте савете за брже кување пасуља
Мали трик за припрему мекшег меса: Додајте састојак који сви имамо у кухињи
Уз један мали додатак месо ће бити много мекше
Зашто би бели лук требало да додамо у кромпир док се кува? Мали трик који мења укус
Куваре да ће кромпир бити знатно укуснији ако му додате бели лук
БЕЗБЕДАН НАЧИН ЧУВАЊА БАНАНА: Само овако ће остати свеже недељама (ВИДЕО)
Стручњак за домаћинство, који на ТикТок-у објављује под називом Типперк, открио је како правилно чувати банане да остану свеже и до недељу дана, пише Неw Yорк Пост.
ДИЛЕМА КОНАЧНО РЕШЕНА: Погледајте које поврће се ставља у хладну а које у топлу воду
Стручњаци дали савет
Трик за КУВАЊЕ кромпира: Све што вам је потребно је један састојак
Постоји једноставан трик да се кромпир брже скува…