Све вести
Која уља су најбоља за пржење? Два се посебно издвајају
Углавном пржимо на сунцокретовом уљу, али шта кажу стручњаци, која уља су најбоља?
У ТОКУ ЈЕ ПОСТ: Које намирнице су замена за месо
Данас је почео велики Васкршњи пост који траје наредних 48 дана, односно до Васкрса, који се обележава 5. маја. Пост подразумева умереност у свему, па између осталог и у храни и пићу. Одрицање од...
Многи за ову храну мисле да је посна, а није: Обратите пажњу
Ускршњи пост сматра се најстрожијим, траје седам недеља или 48 дана и најдужи је пост у православном календару
ТАЈНА САВРШЕНОГ ТЕСТА: Да ли треба да користите свеж или сув квасац?
Погледајте у чему је разлика
НАМИРНИЦЕ КОЈЕ НЕМАЈУ РОК ТРАЈАЊА: Њих можете да користите без обзира на то колико је времена прошло
Зачини које готово свакодневно користите - со, шећер и сирће не могу се покварити и увек су спремни за употребу
Зашто је добро да ставите КАШИКУ у посуду са брашном? Искусне домаћице коначно откриле тајну
Брашно је једна од намирница које домаћице масовно складиште и увек набављају веће количине
Због чега не треба испирати пасту након кувања? Уобичајена грешка
Једно од најчешћих питања приликом припреме тестенине
Како да ЛИМУН дуже траје? Никад га не одлажите поред банане
Живописни цитруси су ту током целе године, што значи да увек можете да направите свежу лимунаду. Међутим, само зато што можете пронац́и лимун од јануара до децембра, не значи да он може да се чува...
Како се правилно припрема запршка? Ево у чему се греши
Научите како се правилно додаје запршка у јело и направите га као професионалац.
Направите најукусније САРМЕ: Ево како се правилно припремају листови купуса
Шта треба урадити са листовима пре припреме сарме