

Све вести

Шта треба да урадите како се КИСЕЛИ КУПУС не би покварио? Три ствари кључне
Сада киселимо купус како бисмо током зиме могли да припремамо разна јела од овог поврћа

Места на којима никако не треба да држите ЗИМНИЦУ: Важно је да знате где и како треба да...
Места на која не треба да стављате ваше тегле јер ћете јако брзо остати без залиха

Тајна врхунских ПЕКАРА: Ево који састојак треба да додате да би ХЛЕБ дуго остао свеж и да се не...
Пекар открио тајни састојак који додаје тесту када меси хлеб

Генијалан ТРИК за ћишћење КУПУСА: Све што вам је потребно је пар секунди времена и чврста рука...
Очиштите купус за тили час

Русака салата уз ове промене може да буде укуснија: Ево зашто треба да избаците жуманца
Ниједна слава или празник не може да се замисли без руске салате

Како да разликујете ПРАВИ ОД ЛАЖНОГ меда? Девет трикова који вам у томе могу помоћи
Проверите да ли је мед који сте купили чист и природан

Пет савета за савршене палачинке: Важно је колико пута ћете да их окренете
Палачинке ипак захтевају мало припреме

Колико соли иде у кисели купус? Израчунајте тачну количину
Тешко је замислити зимску трпезу без киселог купуса. Али многим домаћицама купус често буде неслан или превише слан

САМО ВРСНИ КУВАРИ ЗНАЈУ ОВАЈ ТРИК: Ево како да одвојите жуманце од беланцета за три секунде
Кад бирамо који ћемо колач направити на брзака, то обично одлучимо према састојцима које имамо, али и према тежини припреме.

Четири разлога због којих вам ЗИМНИЦА брзо пропада: Професионални кувари открили где сте погрешили
Да ли сте сигурни да сте све урадили баш како треба?