· · Коментари: 0
АСТРО

НЕДЕЉНИ хороскоп од 24 .до 31. маја: Ракови, припремите се за ПАКЛЕНУ недељу, Рибе - неко вам прави СПЛЕТКЕ

Овновима треба план, близанцима иде све од руке, а једном знаку сарадници раде иза леђа

1621850549_horoskop.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/ Мовиецлипс

Ован- морате да осмислите радни план. Направите стратегију и држите се ње. Нећете имати подршку целог радног окружења. То не треба да вас брине. Они који вас подржавају на њих баците акценат. Своје жеље и планове сада јасно реците. Имате велику подршку партнера у вашем бизнис плану.

Бик- имате јаку интуицију и срећне мисли. Сада је време да се окренете партнеру и да му све што осећате и кажете како речима тако и делима. На пословном плану ствари иду својим током. И по том питању вам је изражена интуиција па се потрудите да своје идеје изложите, јер ћете имати подршку колега. Нове идеје су сјајне и имате добре информације од радног окружења.

Бик има сјајне идеје, Рибама се дешавају промене које им не пријају

Близанци- радни сте и испуњавате очекивања надређених. Будите сигурни у себе и немојте допустити да вас ситне зачкољице сколоне с пута. У емотивном односу трошите доста енергије, немојте понављати исте ствари ако немају ефекта.

Рак- у емотивном животу доживљавате "нову младост" Осећате се сјајно и ту енергију осећа и ваш партнер. Нека тако и остане. У послу немојте да ризикујете , држите се проверених формула и пута. За ризик пустите да прође месец мај и тада крените у акцију.

Лав- сада је време да искористите своје знање које сте стекли кроз семинаре или едукацију. Брзо реагујте јер вам се може десити да неко други украде ваше парче колача. Емотивно сте испињени и срећни, љубавни живот посматрате другим очима.

Девица- сада сте у фази стварања нових услова што се посла тиче. Пуни сте идеја. Било би пожељно да не причате баш свим о својим плановима и идејама јер вам их неко може украсти. Налет који осећате поделите само са надређеним. У љубави сте преузели све на себе , допустите партнеру да и он нешто преузме на себе.

Вага- према партнеру осећате дивљење и поново имате лептириће у стомаку.То му и покажите. Тада ћете видети нови свет који се отвара пред вама. У послу добијате информације које вам могу помоћи да решите неке недоумице и да коначно затворите причу.

Шкорпија- за реализацију пословних идеја ваме треба већа подршка од оне које сада имате од колега. Полако, не реагујте на прву лопту. Потребно је да их саопштите али чекајте прави тренутак. Интуиција ће вам рећи када је то. Од партнера не одустајте. Још мало и почиње ново доба за вас.

Стрелац- само добро процените радно окружење и тада почните да реагујете. Понекад је потребно да мало покажете зубе како би вас околина схватила озбиљно. Не бежите од тога. Ви сте шармер и све ће доћи на своје. Без тензија.

Јарац- неко од сарадника вам ради иза леђа. Бићете у вртлогу сплеткарења. Не трошите енергију на то. Ви имате свој пут и држите се њега. Надређени је уз вас и то ће вам бити од највећег значаја. Љубавни живот трпи због посла. Партнер је на ивици да пукне. Само уз леп разговор ставри се могу решити.

Водолија- посао вам задаје проблеме. Имате га превише. Већина посла је пребачена на вас и ви не видите излаз. Потребно је да поразговарате са колегама и да покушате да равномерно расподелите посао. Љубав вам је на узлазној путањи, емотивни партнер вам приређује изненађење.

Рибе- у фирми се дешавају промене које вама не пријају. Неко од сарадника не испуњава договор што доводи до губитка. Све то вас чини нервозним и напетим. Склони сте честим променама расположења и партнер то осећа. Самим ти напетост у емотивном животу расте.

                       Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.