Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО СУ НАЈЛЕПШЕ ЧЕСТИТКЕ ЗА УСКРС: Пожелите најдражима све најлепше уз ове прелепе речи које греју душу на овај свети празник!

Уместо да проследите циркуларну слику цеститке, унесите несто лично , ево и предлога

1681625949_shutterstock_576964459-deca-Uskrs.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ускрс је најрадоснији хришћански празник, дан када смо са најдражима, у кругу породице, дан среће, симбол победе живота над смрћу.

Припрема се богати празнични ручак и посебна погача, оброци који симболично представљају крај ускршњег поста. Такође, на овај дан се шаљу и честитке за Ускрс, које се могу састојати од традиционалног поздрава "Христос васкрсе/воскресе" и отпоздрава "Ваистину васкрсе/воскресе".

Наравно, можете послати и посебне, празничне поруке које су посебно осмишљене за ову прилику и послати вашим најближима.

Сасвим је довољно да у поруци напишете и само “Срећан Ускрс”, све ове честитке су прихватљиве и најбитније је да су написане од срца. Но, ове честитке ће имати додатну лепоту и сигурно ће се допасти вашим ближњима.

- Недељно јутро кад заблиста, радосно дочекајте васкрслог Христа, јер он победи смрт и уведе нас у рајски врт. Христос васкрсе!

- Нека ти радост ускрснућа врати веру у живот, нека нестане зло а превлада добро, нека ти љубав буде ослонац, а срећа вечни пратилац! Христос васкрсе!

- Нека вас срећа прати и нека у вашем дому увек влада мир, љубав и слога као на данашњи дан! Срећан Ускрс, Христос васкрсе!

- Ускрс није симбол краја, већ новог почетка, искористи данашњи дан да све оно лоше оставиш иза себе да кренеш даље да се не осврћеш, да опростиш својим непријатељима, да помогнеш пријатељима. Нека те Бог благослови и нека ти овај дан буде почетак једног срећнијег периода.

- Нека је хвала Христу за милост коју нам је указао, и нека нас чува и брани од сваког зла и сваке невоље! Срећан Ускрс, Христос васкрсе!

- Ускрс је најлепша молитва, и дар је и благослов од Господа Бога. Да свако искрено воли и да у невољи помогне ближњега свога. Срећан Ускрс, Христос васкрсе, срећу нам и вечни мир душама донесе!

Уз ове честитке за Ускрс славите Бога и ширите радост око себе, дајете љубав својим ближњима. Од самог текста честитке је далеко важније да честитате од срца и са љубављу, јер управо је то хришћанска вредност.

- Нека свако од нас данас у срцу и у животу, пронађе ону исконску радост и доброту, којом нас је Христ обасјао као сунцем и ставио ореол изнад сваке главе, да сви верници његово име славе! Срећан Ускрс, Христос васкрсе!

- Сваки је крај почетак нови, нек ти се остваре све жеље и снови. Нека ти од среће душа заблиста срећан ти празник васкрсења Христа.

- У пламену празника док се искрене жеље роје, Бог нек благослови и сачува тебе и све твоје. У твом дому, здравља нек донесе, на здравље Васкрс, Христос васкрсе!

- Од Ускршњих благих дана да осетиш срећу праву, а све лоше, болне ствари да препустиш забораву, да те прати милост Бога и тебе, и сваког твога. Срећан Ускрс!

- Честитку ти шаљем ову, јер ти доћи на не могу, и за твоје здравље, срећу ја се молим драгом Богу, нек ти вера душу снажи, тугу нека ти ублажи, да ти увек цвета цвеће као сада у пролеће.

 На ливади црква стара, звоно с звоном разговара. Свануо је дан спасења, дан Христовог Васкрсења. Срећан Ускрс!

- Ускрс је време мира, празничног расположења, љубави према свима. Управо то и означава симбол Ускрса – јаје, који означава поновно рађање. Управо је то разлог за весеље и помирење. Ове честитке за Ускрс православни баш и показују тај мир и срећу који Ускрс доноси свим православним верницима.

- Све што желим за себе и своје, желим и за све пријатеље моје, све невоље, патње муке, нек престану, нек нестану. Здравље кућом нек вам кружи, нек вас добра срећа служи. Христос Васкресе!

- Честитку ти шаљем ову, јер ти доћи на не могу, и за твоје здравље, срећу ја се молим драгом Богу, нек ти вера душу снажи, тугу нека ти ублажи, да ти увек цвета цвеће као сада у пролеће.

- Тамјан мирише и гори свећа, нек вашу кућу испуни срећа, а душу нек ти испуни вера, прими у срце Христа спаситеља. Христос воскресе, радост донесе.

- Христ је смрћу смрт победио, за правду се изборио и показао да је вера јака и да се за љубав треба борити љубављу, а не мржњом! Срећан Ускрс, Христос васкрсе!

- Нека Вам кућа у весељу блиста и срећно вам васкресење Христа! Као празник животног зачетка, остале среће и напретка! Срећан Ускрс!

- Нек ти радост не силази са лица, нек ти прија баш свака ситница, своју стару веру следи да нам не избледи, нека живи Православље, започнимо сада славље! Христос воскресе!

- Нек ти радост не силази са лица, нек ти прија баш свака ситница, своју стару веру следи да нам не избледи, нека живи Православље, започнимо сада славље! Христос воскресе!

- Полетели анђели попут птица, дотакнули предиван осмех твога лица, нек ти пренесу поруку на крилима белим да ти све најлепсе за Ускрс желим! Христос васкрсе.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas