Kim Kardašijan u plavom lateksu kao superheroj, Megan Foks kao Pamela Anderson: Ovo su najveće TRANSFORMACIJE za Noć veštica (FOTO)

Magazin Praksa

31. 10. 2022. 000000 21:30

Foto: Peksels, Printsckrin/Instagram - kimkardashian

Dok je sablasna sezona uveliko u toku, već smo videli široku lepezu omiljenih poznatih ličnosti kako se rizično i hrabro prikazuju u zastrašujućim kostimima- od Holivudskih ubica i zlih veštica, do jezivih duhova i vampirskih zavodnica.
Ako postoji jedna stvar koja će garantovano naterati slavne ličnosti da ulože sav napor na polju transformacije, to je Noć veštica.

Pročitajte još: Jelena Karleuša prava ĐAVOLICA: Pevačica pozirala u TANGAMA sa repom za NOĆ VEŠTICA (FOTO)
Nijedna Noć veštica ne bi bila potpuna, da nije kraljice postavljanja trendova- Kim Kardašijan, koja se iznova potrudi da svake godine prevaziđe samu sebe, često promenivši i više kostima. Izgleda da njoj najviše prija prerušavanje u omiljene ličnosti iz sveta muzike i filma, a sudeći po krajnjem ishodu- da se zaključiti koliko je vremena i truda uloženo u ovakve preobražaje.


Ova godina nije izuzetak,  Kim je ponovo prevazišla sebe obloživši celo svoje telo, pa čak i lice u plavi lateks, kostimirajućči se u omiljenog superheroja, koju je u filmu ''X LJudi'' odigrala Dženifer Lorens.
Kim nije jedina koja se raduje ovom prazniku. Mlađa sestra Kendal, pojavila se u izazovnom izdanju kostima kaubojke Džesi iz ''Priče o igračkama''. Kostim je upotpunila crvenim kaubojskim šeširom, kao i zanimljvim printom pantalona koji sa zadnje strane otkriva malo više.

Pročitajte još: Nikad provokativnija: Dženifer Lopez fotografijama iz kreveta u negližeu zapalila društvene mreže (FOTO)

 



Sa druge strane, muškarci ne zaostaju u izazovu, pa je Šon Mendez predstavio svoju interpretaciju Indijane Džounsa, sa otkopčanom kopšuljom, zaprljanog lica.

 

 


Hejli Biber je više išla na retro izgled, prekrivajući se samo ružama, imitirajaći izgled modela Leticije Kaste iz 1999.god sa Iv Sen Loren revije.

 

 

 


U međuvremenu, Megan Foks i Mašin Gan Keli potpuno su se sjedinili sa ulogama Pamele Anderson i Tomi Lija, i njihova transformacija veoma je slična originalu.

 

Nema sumnje da su poznati veoma razigrani, i da ih ovaj praznik svake godine posebno inspiriše.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU