Oglas
· · Komentari: 0

"Zaista sam mislila da nikada neću imati prijatelje": Kendal Džener iskreno o tinejdžerskim danima

Kendal Džener danas je jedna od najuspešnijih mladih manekenki, a kako kaže, nekad se borila da stekne prijatelje

1666185075_8da57e38a0e28264cc3e08f53e0e5266cb0e2533.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kendal Džener zbog porodice koja je poznata nikada nije znala ko je hteo da joj bude pravi prijatelj, a ko je hteo da dođe kod nje samo kako bi se pojavio u izuzetno gledanom rijalitiju njene porodice.

Kada se prvi put pojavila u poznatom rijalitiju 2007. godine imala je samo 12 godina.

Pročitajte još: Velika ispovest čuvenog Čendlera iz "Prijatelja" o zavisnosti: "Lekari su mojoj porodici rekli da imam dva procenta šanse da živim"

- Samo su hteli da dođu da budu u emisiji,  pa su se moji zidovi tada podigli - rekla je Kendal, prenosi Mirror.

- Nisam želeo da budem osoba koja kaže „hej, dođi u moju emisiju“. Ne znam, uvek mi je bilo nekako čudno. Ali sada mislim da mi je to mnogo prijatnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Kendal se ovih dana često viđa sa poznatim drugaricama, uključujući Hejli Biber, sestre Điđi i Belu Hadid...

Ona je otkrila da je izbirljiva u vezi sa tim koga pušta u svoj uži krug prijatelja, dok je njena mlađa sestra Kajli uvek imala više prijatelja od nje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

-  Često sam sedela sam u svojoj sobi i plakala jer je Kajli imala toliko prijatelja. Nisam znao šta da radim. Zaista sam mislila da nikada neću imati prijatelje - isticala je Kendal u ranijim intervjuima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas