Oglas
· · Komentari: 0

"Izgledaš kao klon Kim Kardašijan": Megan Foks objavila fotografiju na kojoj neodoljivu podseća na rijaliti zvezdu (FOTO)

Jedna od najlepših žena se odlučila za drastičnu promenu imidža

1665226634_mfokss.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumica Megan Foks bez svake sumnje jedno je od najlepših lica Holivuda. Svojim modnim kombinacijama ume da privuče pažnju javnosti, a to joj je uspelo i ovaj put.

Iako je svi pamte kao vatrenu crnku sa plavim očima, odlučila je da promeni taj imidž, a dokaz za to je i fotografija na kojoj pozira u drugačijem izdanju.

Naime, boja njene kose kao i sama fotografija neodoljivo podsećaju na stil Kim Kardašijan.

Pročitajte još: Ćera Mikija Jevremovića progovorila o zdravstvenom problemu: "Imala sam temperaturu šest meseci i niko nije znao šta mi je"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

"Ne mogu da napravim razliku između Kim Kardašijan i tebe", "Još jedna Kim Kardašijan", "Izgledaš kao klon Kim Kardašijan", glasili su samo neki od komentara ispod objave.

Fotografija je prikupila skoro dva miliona lajkova, a mišljenja oko njenog novog imidža su podeljena. Nekima se izuzetno dopalo novo izdanje lepe glumice, dok drugi nisu bili tog mišljenja. Jedno je sigurno - nikog nije ostavila ravnodušnim.

Koje izdanje se Vama više dopada?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas