Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Не жели да ћути више: Игор Којић се ОГЛАСИО након спекулација о разводу са Северином (ФОТО)

Последњих дана у медијима се спекулише да су Игор Којић и Северина пред разводом, јер су се супружници отпратили са друштвених мрежа.

igor-i-severina.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Друштвене мреже често могу да направе пометњу када су познате личности у питању. Пример за то су Игор и Северина, који су последњих неколико дана, главна тема у новинама. 

Прочитајте још: Израсла је у једну од најлепших певачица на нашој естради: Да ли знате о коме је реч? (ФОТО)

Након што су се супружници отпратили са Инстаграма, јавност је одмах почела да бруји о томе, како у њиховом браку није све како треба, као и да се налазе пред разводом.

Иако се нису оглашавали тим поводом, Игор је одлучио да стави тачку на нагађања. Данас је на свом Инстаграм профилу објавио фотографију на којој размењује нежности са својом супругом и тиме демантовао гласине да се разводе.

Прочитајте још: Бесна Марија Шерифовић ИЗНЕНАДИЛА пратиоце: Тражим ПЛАЦ!

- Љубав која се на мери праћењем и лајковима. Мој анђео, најлепша душа и најбоља мајка на свету - стоји у опису слике на којој њих двоје изгледао веома срећно и заљубљено. 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas