· · Коментари: 0
тренд

Три начина да носите КАМЕЛ КАПУТ: Зашто су жене широм света одушевљене

Да ли је и у вашем ормару?

1605713600_Depositphotos_169165340_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Камел капут је модни хит за јесен и зиму 2020. и 2021. године, а носе га све модерне жене - од глумица, преко певачица до најпривлачнијих манекенки. Модне инфлуенсерке које највише зарађују на Инстаграму имају барем по неколико оваквих капута. Тајна њиховог доброг изгледа је у томе што се веома лако и лепо комбинују.

Занимљиво је да је у моди више нијанси светлосмеђе боје коју сви популарно називамо "камел". Иначе, назив ове боје у употреби је у енглеском језику још од 1916. године а инспирација је дошла од боје камиље длаке. Због сличности у српском, израз камел се лако проширио.

Фото: Депосит

Прочитајте још: Хулахопке вам често пуцају? Уз овај ТРИК то се неће више догађати

Како да комбинујете камел боју? 

Моћ камел боје је у томе што она није ни топла ни хладна већ неутрална. Зато се одлично слаже са сивом и беж бојом који ће јој дати светао и свеж изглед. Такође, често се овај назив односи и на сличне подтонове који су мало хладнији, јер имају више сиве - то је популарна "туп" боја.

Фото: Депосит

Камел капут се уклапа и у спортски и у елегантни стил.

Прочитајте још: Недељни третман који позитивно делује на БОРЕ: Маска од јабуке и меда

Топлија камел боја има мало жуте у себи. Зато она може да служи као кључни фактор уз тамне одевне предмете - црну или тегет. Одлично се слаже уз фармерке било да је реч о светлијем или тамном тексасу. Уз овакакв капут идеално је да комбинујете обућу и ташну у тамносмеђој, "коњак" боји. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.