Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА

Направите сами: Једноставна маска за чишћење лица

Препарати на биљној бази најбољи су за све типове коже

1608307389_Depositphotos_163791524_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Маске за лице су одличан производ ако желите да побољшате квалитет своје коже. Уколико имате проблематичну кожу, постоје маске које можете да направите сами, а које вам неће одузети пуно времена.

Прочитајте још: Трендови ШМИНКАЊА ОЧИЈУ које ћемо волети у 2021. години!

Кожи лица потребна је посебна нега зато сто је она константно излозена спољним утицајума који је исушују, као сто су сунце, ветар, грејање и друге ствари. Суво лице и осећај затезања постаће прошлост када маска за хидратацију лица одради свој посао. Хидрирајте своје лице дубински и на природан начин.

 

 

Фото: Деспоситос

Маске за лице, било да је кожа сува, нечиста, уморна или су на њој почеле да се запажју боре, су постале неопходан додатак неге. Њихово коришцење је веома распрострањено, како због једноставног начина употребе, тако И због уцинка који је често видљив И после прве употребе.

Све што вам је потребно су: 1 супена кашика меда, 1 супена кашика мускатног орашчића, 1 супена кашика цимета у праху.  Све наведене састојке помешајте у чинији и мешајте док смеса не добије чоколадну боју. Нанесите на лице и пустите нека одстоји пола сата. Након тога исперите лице. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas