· · Коментари: 0
КОСА

Ово су фризуре које дају ВОЛУМЕН: Ако имате ТАНКУ КОСУ, ошишајте се ОВАКО (ФОТО)

Танка коса често изгледа беживотно, али уз праву фризуру може бити и те како бујна.

1627817551_girl-924868_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Танка коса која је дуга и равна често делује беживотно. Поред тога, таква коса се чешће и масти, што изискује чешће прање и захтевнију негу.

Како би танка коса била практична, предлажемо вам да је ошишате, а уз ових пет фризура, танка коса ће добити на волумену, и неће бити толико захтевна за одржавање.

Прочитајте још: АКНЕ, МИГРЕНА, ХЕРПЕС, ПЕРУТ су само неки од разлога због којих НЕ ТРЕБА ДА СПАВАТЕ СА МОКРОМ КОСОМ

Популарна кратка "дечачка" фризура

Кратку косу носиле су многе познате холивудске даме попут Викторије Бекам, Натали Портман, Скарлет Џохансон, Кристен Стјуарт, Хали Бери, ....

За ову фризуру прво ће се одлучити даме које воле да експериментишу са косом, јер треба храбрости да би се дуга коса ошишала.

Без обзира што је кратка, ова фризура даје лицу младалачки изглед, и истиче јагодице и усне.

Такође је врло једноставна за одржавање - чак ће и лепше изгледати ако не буде "свака длака на свом месту".

Дужи паж - "лоб" фризура

Ако ипак волите мало дужу косу и не усуђујете се да се ошишате на кратко, дужи паж односно паж до рамена који се назива "лоб", идеалан је за даме које имају танку косу.

"Лоб" фризура се лако стилизује - коса ће лепо изгледати и ако је равна, док ће уз таласе изгледати изазовно.

Прочитајте још: За девојке које их воле, а не желе да се ошишају: Направите ЛАЖНЕ ШИШКЕ за 2 минута (ВИДЕО)

Такође, уз ову дужину косе пожељна је и асиметрија - једна страна да буде дужа а друга краћа. Тако ошишана танка коса изгледаће бујније, а фризура ће вам увек бити пуна волумена.

Степенаста дуга коса

Дуга танка коса може имати волумен ако се ошишате на "степенасто".

Таквим шишањем коса ће добити много слојева, због чега је изгледати бујније, а самим тим мање ће се и мастити.

Оваква фризура такође је једноставна за одржавање, и не захтева фенирање.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.