· · Коментари: 0
ШМИНКАЊЕ

Три MAKE-UP пречице уз помоћ којих ћете бити спремне за десет минута

Скратите време шминкања.

1635532038_face-g5d2ef9c51_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Ако вам шминкање одузима највише времена током спремања, онда ће вам бити од користи ови трикови, који ће вам олакшати дневну make-up рутину.

За добру шминку не морате испоштовати сваки корак, који укључује подлогу, прајмер, пудер, контурисање, хајлајтер, велики број четкица, сенке, кармине. 

Прочитајте још: Шта је мит а шта истина: Због чега су усне ИСПУЦАЛЕ, и какав вам БАЛСАМ треба током хладнијих дана?

Довољно је да усвојите ова три једноставна савета, а постићи ћете савршен изглед - без великог нереда, и за мало времена.

Прво нашминкајте очи

Иако многи прво крећу са подлогом и пудером, важно је нагласити да је много једоставније ако прво нашминкате очи. Ово правило заснива се на практичности - вишак сенке који буде пао по јагодицама и образима, лакше је уклонити ако нисте ставили пудер.

Не треба вам гомила четкица

Многи светски познати шминкери често користе своје прсте као алат, због правилнијег наношења шминке. Уместо четкица или сунђера, користите руке када је у питању пудер, а малим прстом правилније ћете нашминкати очи, а и сенка ће бити постојанија.

Кармин може и на очи и на уста

Сигурно сте барем једном помислили како би било добро имати један производ за све. Нажалост, то је немогуће извести, али треба знати да неке make-up препарате можемо користити за више ствари. Такав је случај са кармином који можете нанети и на усне, али и на образе уместо руменика. Исто важи и за бронзер, којим можете нашминкати и очи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.