· · Коментари: 0

ЕМОТИВНА ПОРУКА ЗА ЕЛТОНА ЏОНА: 'Хвала што си био пријатељ мојој мајци, као и нашој деци', поручују принц Хари и Меган Маркл (ВИДЕО)

Дугогодишње пријатељство принцезе Дајане и Елтона Џона, наставља се између њега и Сасексових

1669027720_Hari-i-Megan-zajedno.png
Фото: Инстаграм принтсцреен/ дукеанддуцхессофсуссефдаилy

Принц Хари и Меган Маркл поделили су дирљиву видео поруку за Сер Елтона Џона, пред његов опроштајни концерт на Доџер стадиону, у Лос Анђелесу.
На видеу, који се снимао у њиховим канцеларијама Арчвел фондације, Хари је рекао:
-Хвала ти што си био пријатељ моје мајке. Хвала што си наш пријатељ, као и нашој деци.

Видео: Инстаграм/дукеанддуцхессофсуссефдаилy

Пар је постао веома близак са легендарним музичарем, иако Елтон познаје Харија целог живота, имајући у виду његово дугогодишње пријатељство са Принцезом Дајаном. Познати музичар је увек штитио пар, па им је уступао своју вилу на француској ривијери на коришћење, као и приватни млазњак 2019.године.

Прочитај још: Блејк Лајвли и Рајан Рејнолдс одушевили на црвеном тепиху: Глумица идеалном хаљином истакла стомак (ФОТО)

Фото: Инстаграм/елтоњохн

Прочитајте још: НЕ ДОЗВОЉАВА ДА МУ ПРИЂУ: Машин Ган Кели се на недавним доделама АМАс награда појавио САМ, прекривен бодљама по читавом телу (ФОТО)

Фото: Профимедиа

На новом видеу, Хари се појављује у опуштеном издању, носи белу кошуљу са плавим сакоом, док Меган носи браон блузу, са пуштеном таласастом косом.

Меган је имала да поручи Елтону следеће:
-Тако смо поносни на тебе и захвални што смо имали прилике да те видимо на твојој опроштајној турнеји.
Хари се такође захвалио музичару што је толики низ година забављао многе, и да иако се званично 'пензионише'
сигуран је да ово неће бити његов последњи наступ. 
Видео порука се завршава тако што Меган наслања своју главу на супруга и шаље пољубац.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.