Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БИЛА ЈЕ "ЂАВО" КАО МАЛА Комшије о Јовани Јеремић

Водитељка Јована Јеремић недавно се преселила у вилу свог дечка, привредника Драгана Станковића. Она је пре тога живела у свом стану који је сама уређивала, а који је купила у након вишегодишњег становања у престоници.

1705573309_361dbf8dbecd41f91dea5134314d9f4497f95bc0.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Међутим, пре него што се из родног Љига преселила у Београд, Јована је живела у великој породичној кући на спрат, а њена породица била је имућна и добростојећа.

Јеремићева никада није оскудевала, с обзиром да је њен отац годинама био власник велике кафане и одлично зарађивао.

Њени суграђани открили су неке детаље о њој и њеним најмилијима.

- Па ваљда долази, али не знам, ја је не виђам често. Ја сам старији човек, не знам је ја добро, знам око онога за ђака генерације, да је тада оплела по професорима нешто и на крају "измувала" своје. Била је ђаво као мала и остала - рекао је један од њених суграђана за "Папарацо лов".

Како наводе комшије које познају њену породицу, кафана која их је годинама хранила је била једна од најпопуларнијих локала у том округу. Међутим, временом је породични бизнис Јованиног оца и стрица пропао, те је кафана затворена.

- Кад је завршила матуру овде у Љигу, није хтела да се слика са својом генерацијом за матурски пано. Јако се замерила са свим професорима јер је нису прогласили за ђака генерације. Она се фотографисала посебно и урамила ту своју матурску слику са именом и презименом, где је писало "ђак генерације", а онда ју је, да би што више суграђана то видело, ставила у један стаклени излог адвокатске канцеларије у центру града - испричала је једна од госпођа.

- Јована није јединица, има старијег брата и сестру, која се није удавала, има неких четрдесетак година. Она има стан у Београду, завршила је економију. Јована је лепша од ње, прави је ђаво. Јованин брат Пеђа је отишао одавде пре десетак година и није се вратио у Љиг, јер су се родитељи смртно посвађали с њим. Неки породични проблеми. Мија јој се зове отац, њени су били угоститељи. Држали су ту ресторан "Два брата" на Ибарској магистрали, али је он затворен кад су отишли у пензију. Нису лоши људи, радни су, мало чудни - открила је једна комшиница Слободанка за медије.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas