Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 хороскопска знака која се најчешће разводе: Најлакше се одлучују на крај брака

Хороскопски знаци који увек јасно кажу да не желе да трпе, те брак раскидају онда када је време:

1712494436_shutterstock_605041388-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Храбри и авантуристички настројени, Овнови су познати по свом независном духу и снажној вољи. Међутим, управо ове особине понекад могу довести до проблема у њиховим односима, укључујући и брак.

Ован може бити импулсиван и тражи стално узбуђење и стимулацију. Ово у почетку може бити привлачно, али такође може отежати испуњавање дугорочних обавеза. Њихов темперамент доводи до сукоба са партнерима који траже стабилност и сигурност, што потенцијално може довести до дуготрајне конфронтације и на крају до развода.

Близанци

Близанци су познати по својој двострукој природи и љубави према разноврсности. Иако их то чини шармантним и прилагодљивим, то такође може створити потешкоће у њиховим односима.

Близанци жуде за интелектуалном стимулацијом и стално траже нова искуства. Међутим, ова жеља за новитетом може довести до недостатка емоционалне дубине и посвећености у њиховом партнерству. Њихова неодлучност и анксиозност могу отежати брак, што их чини једним од хороскопских знакова склоних разводу.

Стрелац

Стрелчеви су слободољубиви и оптимистични људи који воле авантуру и истраживање. Иако је њихов ентузијазам заразан, он их такође може учинити невољним да се скрасе.

Стрелчеви изнад свега цене своју слободу и независност, што понекад може створити проблеме у озбиљним везама као што је брак. Они могу да се боре са ограничењима породичног живота тражећи забаву негде другде. Ова страст за новим хоризонтима може довести до потешкоћа у одржавању брачне везе, што би потенцијално могло довести до развода.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas