Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА МОГУ ДА НАЂУ ЉУБАВ У ПРОЛЕЋЕ 2023: Не пропустите прилику за романтична осећања

Сазнајте ко ће желети да се посвети романтичном развоју, и пружи нову шансу љубави

1678206686_shutterstock_612143075.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Пролеће је период када се буде романтична осећања, лептирићи у стомаку, и потреба да волимо и да будемо вољени. Астролози истичу да ће неки хороскопски знаци имати посебне шансе да пронађу особу за себе - ево о која 3 хороскопска знака је реч:

Бик (21. април - 20. мај)
Могуће су промене, а иако све не иде увек по плану, овог пролећа вам неће бити досадно! Жеља за игром и флертовањем ће сигурно бити велика, а моћ привлачења ће лако помоћи да се повежете са особом која вам се допада. Сада је време да преузмете одговорност и пробате нешто ново. Користите своју инспирацију и будите спонтани. Не пропустите шансу коју обично пропуштате. Осетите ту полазну енергију и делујте уместо да се суздржавате. Ваши напори неће проћи незапажено и донеће позитивне резултате.

Рак (21. јун - 22. јул)

Многи представници знака ће схватити да су спремни за нову фазу везе. Ако се ради о вама, онда се на следећем састанку повежите са својим партнером или симаптијом на дубљем нивоу. Можда ћете бити изненађени колико вас двоје можете постати блиски једно другом. Не игноришите оне који покушавају да вам привуку пажњу. Усредсредите се на дељење својих идеала, снова и погледа на свет ако желите да достигнете дубљи ниво повезаности. Без обзира на статус ваше везе, потребан вам је неко ко може да освоји ваш радознали ум.

Водолија (од 21. јануара до 18. фебруара)

Пролеће је одлично време да направите корак напред и отворите се флертовању и забављању. Привлачите обожаваоце, од којих су неки можда романтично заинтересовани за вас. Генерално емитујете позитвну енергију која лако привлачи пажњу. Ослободите се старих емотивних рана и радите на себи. Ако се посветите личном развоју, постаћете на више поља, чак и на љубавном, јачи, успешнији и растерећенији.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas