Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА СЕ ЧЕСТО НАЛАЗЕ У ЉУБАВНОМ ТРОУГЛУ: Астролози откривају ко је заљубљиве природе и слободног духа

Астролози истичу да ваздушним знаковима треба времена да нађу стабилност у љубави

1676193863_shutterstock_2076855523-ljubavni-torugao-naslov.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Љубавни троугао представља емоционалну везу између две особе, од којих је један партнер посвећен односу са трећом особом. Љубавни троугао може почети лежерном, краткотрајном афером између ове две особе, али термин се генерално односи на сложенији однос. Љубавни троугао је једно од сложенијих психичких питања у вези, али из њега најмање једна особа излази повређена.

Многи људи стога радије избегавају љубавне троуглове, али неки се ипак, намерно или случајно, често нађу у њима. Према астролозима, следећа 3 хороскопска знака могу бити склони љубавним троугловима:

Близанци - Генерално, Близанци се сматрају изузетно харизматичним, слободним, друштвеним и динамичним. Разноликост им је главни зачин живота, па не подносе монотонију у односу. Близанци воле да им се нешто стално дешава у животу, што може узроковати љубавне троуглове. Уколико не раде на емотивној стабилности, постоји ризик од заљубљивање у две особе. Међутим, када пронађу особу која може пратити њихов ритам живота, са њом имају исте вредности, могу бити најоданији и најдивнији партнери.

Вага - Познато је да су људи рођени у знаку Ваге прилично неодлучни. Истовремено, они воле романтику и желе да буду вољени. Такође, драго им је када им неко поклања пажњу и нежност. Поготово на почетку везе, Ваге могу бити склоне флерту и љубавним троугловима. Али када се заљуби, Вага се потпуно предаје односу и партнеру - труди се да то заиста успе.

Водолија - Водолије воле слободу. Оне су необичне, помало бунтовне и често воде прилично неконвенционалан живот. Не воле да следе правила и очекивања друштва, а воле и да постављају своја необична правила у односима. Уопштено говорећи, Водолије су велики љубитељи отворених веза без обавеза, што може узроковати да се понекад нађу у љубавним троугловима. Али, када пронађу праву особу за себе, показаће им нове хоризонте љубави.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas