Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

4 хороскопска знака се сматрају најлуцкастијим: Са њима је увек интересантно

Док неки људи сматрају астрологију озбиљном научном дисциплином, други је прихватају као занимљиву тему за истраживање људске природе

1717052884_shutterstock_1959558091.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хороскопски знаци имају способност да нас фасцинирају својим јединственим карактеристикама, а понекад и да нас насмеју својом луцкастошћу.

Ова 4 знака су најлуцкастији од свих:

Ован (21. март - 19. април)

Овнови су познати по својој импулсивности и пустоловном духу. Њихова луцкаста страна често се огледа у њиховој склоности да скачу у авантуре без размишљања о последицама. Њихова енергија може бити заразна, али их исто тако може одвести у необичне ситуације које ће изазвати смех код других.

Близанци (20. мај - 20. јун)

Близанци су познати по својој двојној природи и брзим променама расположења. Њихова луцкаста страна често произилази из њихове способности да буду једноставно непредвидиви. Одједном су пуни енергије и живота, а следећег тренутка могу бити тихи и повучени. Њихова способност да буду истовремено смешни и дубоки чини их фасцинантним саговорницима.

Ваге (23. септембар - 22. октобар)

Ваге су познате по свом сталном вагању између различитих опција. Њихова луцкаста страна може се видети у њиховој склоности да буду неодлучни, што може бити извор забаве за друге. Њихова потреба за равнотежом и хармонијом може довести до необичних ситуација у којима покушавају пронаћи савршену равнотежу.

Шкорпије (23. октобар - 21. новембар)

Шкорпије су познате по својој дубокој тајновитости и интензитету. Њихова луцкаста страна често произилази из њихове склоности да буду мистериозни и интригантни. Њихова способност да изненаде друге својом дубином и страшћу чини их занимљивима за истраживање.

(24седам)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas