· · Коментари: 0

Астролози упозоравају: Ова ЧЕТИРИ ДАТУМА у ЈУЛУ биће НАЈТЕЖА за све знакове

Ови датуми донеће много турбуленција и промена

1656181889_pexels-pixabay-289998.jpg
Фото: Пеxелс

Астролози кажу да нас током јула очекује 4 веома изазовна, можемо рећи опасна дана. Спремите се за веома турбулентан период у коме ће доћи до многих промена. Мењаће нам се расположење, устајаћемо и падаћемо, питати се да ли смо на правом путу, сумњати у све…

Ево који су најопаснији дани према хороскопу у јулу:

5. јул - негативни транзити Марса и Меркура

Ово је најопаснији дан у месецу. У исто време десиће се два важна астролошка догађаја – Марс прелази у знак Бика, а Меркур у знак Рака. Оба ова догађаја ће окренути планете против нас. Марс ће остати у Бику до 19. Августа, а за то време многи ће постати сумњичави, неповерљиви, помало И уплашени. У многим случајевима, све ће то бити неосновани страхови, али то нам неће бити велика утеха.

Прочитајте јошКоме ЈУЛ МЕСЕЦ пружа још једну љубавну шансу, а коме доноси потпуно ново искуство?!
Меркур у Раку је опасан јер ћемо постати летаргични, помало незаинтересовани, безвољни. Услед свега тога, 5. јул ће бити најгори дан за посао, за било какве почетке. Потражите своју сигурну луку, где се осећате опуштено И безбрижно како бисте лакше савладали овај период.

13. јул - Супермесец

Супермесец је најопаснији тип пуног Месеца. Он ће бити толико близу Земљи, да ће и на небу бити врло упечатљив И већи него иначе. То ће такође имати јачи утицај на наше животе, срећу и расположење. Месец ће бити у Јарцу 13. Јула, услед чега ћемо бити мало повученији, окренути себи. Више ће нам пријати да време проводимо сами, него у друштву.

Прочитајте још: Најемотивнији хороскопски знаци: Пазите на њихова осећања

16. јул - коњункција Сунца и Меркура

Коњункција је негативан аспект који се најчешће јавља између Сунца и Меркура, пошто се они увек налазе на истој страни Земље. Астролози вам саветују да овог дана не напуштате своју зону удобности, да не одлазите далеко И не трошите много новца. Људи којима је сујета јача страна могли би овог дана да изгубе све што су у последње време стекли.

28. јул - Почиње ретроградни Јупитер

Последњи опасан дан јула је дан почетка ретрофазе Јупитера. У овој позицији планета ће остати до 24. новембра. Много лоших ствари може да се деси током ових месеци. Можемо изгубити моћ интуиције, постати похлепни, бескомпромисни. Највероватније ћемо већ 28. јула осетити први талас негативности, изражен у виду осећаја анксиозности и недостатка мотивације.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.