· · Коментари: 0

Астролози упозоравају: Ова два ДАТУМА у септембру ће свима задати много проблема

Немојте кретати на пут и пазите се гласина и шириња лажи

1662303132_Foto-Pexels-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy, Пеxелс

У сваком месецу постоји неколико тешких дана када неповољан положај планета доноси невоље. Срећом по нас, у септембру ће положај планета углавном бити повољан па хороскопски знакови неће имати много потешкоћа, али то не значи да их неће бити уопште. Астролози вам саветују да обратите пажњу током следећа два дана:

10. септембар- почиње ретроградни Меркур

Док се Меркур креће у супротном смеру, очекују нас разне невоље на пољу каријере, пословања и финансија. То ће потрајати све до 2. октобра, али посебну пажњу треба обратити на сам дан транзиције 10. септембра. Тада је најбитније не ризиковати с новцем јер су губици извесни. Пошто је Меркур планета комуникација, у наредном периоду могући су неспоразуми, ширење гласина и неистина. Верујте само провереним чињеницама. 10. септембра не препоручује се ни кретање на пут.

Овог дана десиће се још један негативан догађај- пун Месец у знаку Риба. Ово је веома неповољна ситуација која ствара унутрашњу неравнотежу. Тог дана биће веома тешко радити и постићи било какав договор.

Прочитајте још: 3 ЗНАКА која се увек враћају старим љубавима: Они никада не заборављају бивше

26. септембар – Меркур у коњункцији са Венером

Други опасан дан проћи ће под окриљем аспекта између Меркура и Венере. Када се ове две планете споје, тј. нађу на истој страни Земље, то ће довести до великих невоља у свим областима живота. Тог дана многи ће изгубити жељу и вољу да раде, напредују, да стварају. Велике су шансе да се развију апатија и депресија.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.