Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Боје среће за сваки хороскопски знак: Могу да донесу смирење и боље расположење

Психолози кажу да боје утичу на наше расположење у великој мери, а астролози тврде да дејство боја може да зависи и од хороскопског знака у којем је неко рођен

1698581033_shutterstock_2198391871.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Забавите се овим предлозима и испробајте неки од њих - можда вам промена колорне шеме донесе више енергије и радости.

Ован

За страсног, ватреног Овна, увек помало тврдоглавог, чини се као да има непресушни извор енергије. Међутим, и њему може добро доћи и мали подстицај, а његова боја је црвена. Она буди страст, има снажне вибрације, саветује се да се носи на вежбању, као и да је избегавају они са високим крвним притиском.

Бик

На њих увек можете да се ослоните, они су са обе ноге на земљи. Рођени у знаку Бика воле природу, али немају ништа против ни мало луксуза. Њихова боја је зелена, боја шуме, али и боја богатства. Треба да одмарају очи на зеленилу, тако се ослобађају негативних мисли и опуштају. Зелени комади одеће се, такође, препоручују.

Близанци

Весели, помало брбљиви, али и немирни, Близанци могу да уживају у жутој боји. Њена висока енергија им одговара, буди срећу и може да појача оригиналност и креативност. Зато се саветује као доминантна боја за радни простор.

Рак

Осетљиви Ракови су први спремни да пруже утеху онима који пате, али и да се развеселе ако су радосни људи које воле. Њима ништа не промиче, некад су као огледало. Одговара им сива или сребрна, боја њиховог владаоца Месеца. Сматра се да доприноси менталној равнотежи.

Лав

Звезда сваког догађања, Лав је харизматичан и очаравајући. Док ужива у пажњи, некад може и да делује нестрпљиво. Одговара му наранџаста, боја која је главна у свакој комбинацији - нема конкуренцију! Верује се да доноси духовно смирење, што ће нарочито пријати Лавовима који су доживели емоционалну повреду.

Девица

Перфекциониста до сржи, Девица обраћа пажњу на сваки детаљ. Упркос емотивности, некад делују веома резервисана, критички настројена. Одговарајућа боја је браон, одлично се уклапа у сваку колористичку шему. Донеће мало смирења овом аналитичком уму.

Вага

Заљубљеница у лепоту, Вага ће се трудити да дода мало љупкости сваком аспекту свог живота. Потрага за равнотежом ићи ће увек лакше уз ружичасту, боју женствености и искрености. Верује се да она одвраћа агресивце па се користи као заштита.

Шкорпија

Док своје мисли вешто крије, Шкорпија чита друге "као буквар". Њеним емоционалним дубинама прија црна, која ће појачати још више мистериозност у којој ужива. Ова боја, такође, умирује, али може да појача тугу и сету. Треба пратити своје расположење и смањити црну по потреби.

Стрелац

Дружељубиви, мудри и креативни, Стрелчеви су спремни да нађу пријатеље гдегод се окрену. Њима лежи љубичаста боја свих нијанси, нарочито тонови лаванде и шљиве. За Стрелца је добро да увек има неки детаљ на себи или око себе у лила боји, она подстиче интуитивност и оригиналност.

Јарац

Амбициозни Јарац, снажни индивидуалац, спреман је да сам преузме захтевне послове као и бриге свих око себе. За његово велико срце биће добра залеђина тамносива боја, практична и поуздана, згодна за све. Пружа осећај утехе, смирења, утемељења.

Водолија

Највећи револуционар Зодијака увек гледа у будућност и разматра "велику слику", тражећи начин да поправи све око себе. Водолији прија плава боја, доноси центрираност, смирује мисли, симболизује мудрост и велико знање. Посебно се саветује да окружење пред сан буде плаво - зидови, постељина, пиџама.

Рибе

Романтичне, уметнички настројене Рибе знају да понекад сањаре и више него што треба. Осећања их често преплаве, понекад су превише сензитивни, добро ће им доћи бледозелене нијансе мора и аквамарина. Она може да уравнотежи емоције и да мало охлади "вреле главе".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas