· · Коментари: 0
ХОРОСКОП ПОЗАНТИХ

БОЖАНСКИ распоред: Планете су најавиле ДОЛАЗАК човека из ДРУГИХ СВЕТОВА - стигао је СРБИН

Хороскопи познатих личности су велики изазов за астрологе. Међутим, некада је тешко доћи до тачних података нечијег рођења. Разлога за то има много.

1596784553_nikola-3228001_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Највећи научник свих времена Никола Тесла деценијама је велики изазов за све проучаваоце астрологије. Хороскоп направљен на основу званичних података његовог рођења даје наталну карту која је исувише бледа за генијалан ум и специфичан животни пут какав је он имао.

Прочитајте још: Зашто СРПСКИ ТУРИСТИ бирају баш ОВО летовалиште? Луксуз, базен спа... а ТЕСТ НА КОРОНУ НЕ ТРЕБА

Прочитајте још: "Драго ми је што нећу доживети оно што видим": Убиће тројицу ПОЛИТИЧАРА, а Београдом ће марширати војска

Геније Фото: Пиксабеј

Ако неког данас називају “човеком с друге планете” или “ванземаљцем”, онда се очекује да његов натални хороскоп већ на први поглед укаже на нешто слично. То није случај када је у питању Теслин хороскоп израђен на основу званичних података.

Тесла је званично у подзнаку Бик, што је немогуће!

Дакле, званично, рођен је у ноћи између 9. и 10. јула 1856. године у селу Смиљан. Знак Рака са подзнаком Бика већ на први поглед зачуђује, јер Тесла својом физиономијом никако не одговара том подзнаку. Неки астролози су подесили време рођења како би му Уран (генијалност, грозничавост, нервоза) био на самом асценденту и тиме оправдали изостанак симболике Бика (дебљина, тромост, инертност, материјалистичка опредељеност).

Прочитајте још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

ВИЗА
Остала је мистерија због чега је Никола Тесла у молби за визу својеручно написао да је рођен 15. јула 1856. године. Једно од објашњења може да се крије управо у знањима којима је располагао. Наиме, натална карта је енергетска лична карта особе, која може и да се злоупотреби.

Међутим, довољно је погледати неколико основних ствари које знамо о Тесли и његовом животном путу. Отац му је био свештеник, Сунце (отац) у лошем аспекту са Марсом пре указује на агресивног оца, тиранина.

Идеализовао је мајку, а отац је био тиранин?

Даље, имао је идеалистичан однос с мајком, Месец у конјункцији са Марсом указује мржњу и ратоборан однос што је далеко од оног што знамо о њему. Дакле, астролошки посматрано, Никола Тесла није могао бити рођен 10. јула 1856. године.

Геније је крио пдоатке свог рођења Фото: Пиксабеј

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

У одређеним астролошким круговима, кренуло се од претпоставке да је збрка настала због разлике између јулијанског и грегоријанског календара. Претпоставка је да Тесла јесте рођен 10. јула те године, али по јулијанском календару. Ако знамо да је његов отац био православни свештеник, велика је вероватноћа да је, поштујући јулијански календар, управо по њему и уписао Николино рођење.

Долазимо до хороскопа која оставља без даха!
Други свет Фото: Депозит

Пошто је у 19. веку разлика између два календара била 12 дана, долазимо до тога да је Никола Тесла, по грегоријанском календару, вероватно рођен 22. јула. И долазимо до хороскопа који оставља без даха.

Ракс а подзнаком Близанаца даје витку, радозналу, интелектуалну особу са новчаним проблемима...

Знак Рака, с подзнаком у знаку Близанаца. Овај подзнак указује на радозналу, интелектуалну особу, пуну идеја и знања. На физичком нивоу, ово даје витке и високе особе. Меркур, владар његовог подзнака је у близини Сиријуса, најсјајније звезде коју голим оком можемо да видимо. Уз то, прелепи тригон Меркура (божји глас, разум) са Месецом (мисао) и Нептуном (визија) у Рибама (контакт с другим световима) већ на први поглед указује на све оно што знамо о њему. Меркур је у конјукцији са Сатурном у другом пољу.

Сиријус
Сиријус је највећа звезда на небу и налази се у сазвежђу Великог пса. Доноси успех и славу, а по неким учењима, везана је за стварање многих цивилизација. Верује се да је Тесла стигао са ове звезде доневши нам знања друге интелигенције чија је примена нашу цивилизацију суштински променила и увела у нову еру.

То објашњава финансијске проблеме и материјална одрицања. Јупитер и Сатурн владају браком и сексуалним односима, па лош аспект између те две планете описује одрицање од таквог живота.

Планете су најавиле изасланика који стиже из других светова!

Десето поље описује оно по чему смо познати. Водолија на врху тог поља говори о проналасцима и иновацијама, а владар Уран у 12. пољу у Бику, на злослутној некретници Алгол говори о огромној моћи али и злоупотреби његових патената.

Прочитајте још: АВГУСТ је месец ПРЕОКРЕТА, од јесени почињу ДРАМАТИЧНЕ ПРОМЕНЕ

Многи подаци из ове наталне карте указују на то да је велики геније рођен 22. јула по грегоријанском календару, а да су планете, божанским распоредом, најавиле изасланика који стиже из других светова.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.