Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЧЕКА ИХ ЛУДА СРЕЋА: Три хороскопска знака која ће доживети позитивне промене на почетку јесени

Погледајте о којим срећницима је реч

1692618611_shutterstock_1824690050.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Њих ускоро очекују радикалне промене и нова искуства која ће им оплеменити животе, а затим донети срећу и успех на бројним животним пољима.

Шкорпија

Шкорпије вероватно нису свесне колико су им звезде наклоњене у предстојећем пероду. Зато ће позитивне промене осетити само они који буду у стању да спусте свој его. Научите да ослушкујете околину и да се ставите у полжај других. ко то урадите на прави начин, убараћете само плодове свог рада. Будите вредни и сталожени и труд ће се исплатити.

Девица

Девица је звезда јесени. Након напорнијег темпа током лета и периода забринутости, Девице ће се коначно осетити растерећено и опуштено. Како је ово и њихов период, посебно ће бити наглашена њихова енергија. Ако су у протеклом периоду осетиле застој енергије у пословном свету, на јесен ће се много тога променити. Девице ће бити препуне елана и храбро ће корачати ка новим изазовима.

Јарац

Нико се као Јарац неће суочити са драматичним променама. Промене можете да очекујете пре свега на пословном плану, али су могуће и емотивне трзавице. Оно што се тренутно дешава, многи представници знака ће доживети као драматично. Покушаћете свим силама да сакријете емоције. Не будите тако оштри према себи. Врло брзо ћете схватити да је све што се тренутно дешава најбоље за вас, преноси Нај Жена.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas