Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Чему тежи сваки хороскопски знак: Раковима је породица у фокусу, Вагама партнерство и баланс

Сваки од хороскопских знакова има једну ствар којој увек тежи

1647935237_dawn-gf46aeb5a5_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ован

Да буде први! Предводник на свим животним пољима. Бистар је, у тренутку доноси одлуке. Понекад иде главом кроз зид, али свака његова одлука је искрена и никада вам не би напакостио.

Бик

Мир и стабилност! Мир у души и телу, стабилност када су финансије и љубав у питању. Бик је хармоничан, има стрпљена, праведан је, али никада немојте провоцирати Бика! Његова снага је попут најјачег урагана!

Близанци

Комуникација! Заувек деца у души која само желе да се играју. Њихова игра је комуникација. Не постоји лепше љубавно писмо, не постоји боља пословна комуникација од Близаначке. Вешти говорници које ако покушате вербално да преварите или надмудрите спремите се за тамну страну Близанца.

Прочитајте још: Хороскопски знаци који стално ПРОНАЛАЗЕ ГРЕШКЕ партнерима: Ништа не прећуте

Рак

Породица! Љубав, породица и партнер. То је Раку алфа и омега. Када то имају, тада Ракови постају најбоља верзија себе. Ту црпе и дају највише енергије. То је код њих покретачка снага.

Лав

Желим све! Породицу, дом, љубав, каријеру и да будем први. Делује као да жели превише али за Лава је то смисао и циљ његовог живота, тј. постојања. Лав у томе успева! Та снага и покретачка енергија је нешто што краси господара дзунгле.

Девица

Пре свега рационалност! Девица је знак који ако постигне баланс у животу он добија све и може све. У путу ка томе му помаже његова рационалност и детаљан приступ свему.

Вага

Партнерство и баланс у свему! Вагама је потребан партнер јер се они огледају у њима. Не може да буде сам и увек трага за идеалном половином. Не одустаје никада што доказује чињеница да понекад проналазе своју идеалну половину у касним годинама.

Шкорпија

Интуиција и страст! Шкорпије кроз живот води интуиција која је обојена страшћу. Она их води кроз сва животна поља, а страст је оно што их покреће. Страст за животом, љубави, каријером и новцем. Ако нема страсти они полако одумиру. Зато лако пресецају и иду тамо где их нагон/страст води.

Стрелац

Слобода! Слобода на свим пољима и мир. Стрелчеви су пацифисти. Не воле ограничења било које врсте и никада их не постављају према другима. Воле путовања, пријатеље и провод.

Прочитајте још: Они увек сами себе увлаче у невоље:Три знака су превише наивна или импулсивна, а само један увек нађе златну средину!

Водолија

Пријатељство! Љубав је за њих пријатељство. Једно без другог не може. Генијалци блиставог ума. У овом знаку је рођено највише умова света. Они померају границе у науци!

Рибе

Емоције! Бескрајан океан емоција, великих јаких и дубоких. Рибе су створене да осете душу сваком бићу на овој планети. Изузетно интуитивне и осећајне. Велики уметници који са мало речи вам све кажу.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas