· · Коментари: 0

Четири хороскопска знака не воле да се свађају са партнером: Они се одмах извињавају

За већину парова, свађе и несугласице су веома природан део односа

1650047709_couple-1718244_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Неки хороскопски знаци се брже извињавају, а неки могу данима да буду у свађи без назнака да се помире:

Близанци

Вероватно једини знак који се извињава из лукавих намера је Близанац. Они не воле дуге и вијугаве разговоре који ће на крају да прерасту у свађу. Дакле, да би сачували свој душевни мир и сачували време које би радије провели уживајуц́и, некада се извињавају чак и ако то заиста не мисле.

Рак

Ракови имају тенденцију да избегавају конфикт и заобиђу прави проблем. Међутим, када се свађају, више цене везу од свађе. Зато, покушавају да изграде мост и поправе ствари са својим партнером тако што се брзо извињавају.

Прочитајте још: Од 15. априла до 8. јануара 2023. Црни месец Лилит је у знаку Рака: Следе велике промене многим знаковима

Бик

Складан брак је све што траже и на томе активно раде чак и након несрећне свађе.

Вага

Ваге пажљиво одмеравају своје речи у свађи како не би повредили своје партнере. Они више воле да чувају мир него да су увек у праву, због чега често пристају да се не слажу и извињавају се како би прекинули свађу са партнером, пише Пинк Вилла.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.