Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Четири најодлучнија хороскопска знака: Они никада не одустају

Неки људи су толико јаки и упорни да се неће повући колико год ситуација била тешка

1669125568_shutterstock_1596269914.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Одлучни су, вредни и истрајни како би постигли задате циљеве. Према астрологији четири хороскопска знака имају поменуте карактерне особине.

Лав

Лавови имају ознаку рођеног вође. Упорни су и оптимистични. Ако поставе своје циљеве, нец́е се зауставити док их не остваре. Ова биц́а могу радити даноноц́но да би испунила замишљено и тиме инспиришу људе око себе.

Девица

Људи рођени у Девици познати су по прагматичном приступу и радозналости. Стога постају перфекционисти. Ова биц́а покушавају све док не достигну жељени ниво савршенства. Девице су високо фокусиране и одлучне особе, а и након неуспеха брзи крећу даље.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА ДЕЦЕМБАР 2022: Изазован крај године, сваком знаку следе одређене ПРОМЕНЕ

Јарац

Јарчеви су спонтана биц́а која брзо доносе одлуке и никада не одустају, иако некада осећају страх. Људи са овим хороскопским знаком су одлучни, стрпљиви и трудиц́е се док не остваре циљеве.

Шкорпија

Водене Шкорпије су страствене и вођене каријером. Они се држе тога да ништа није немогуц́е. Ако поставе своје циљеве, учиниц́е све да их остваре. За њих су неуспеси део живота,а иако наиђу на разочарања, они то виде конструктивно и покушавају да добију нешто значајно уместо да седе и плачу, пише Пинк Вила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas