Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири знака која не могу да ПОБЕДЕ прошлост: Они се обично враћају старим љубавима

Знакови који се и након неколико година враћају бившима

1674393604_Foto-Shutterstock-horokosp-ljubav.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Постоје људи који се и након неколико година од растанка враћају једно другом и покушавају поново. Понекад то буде романса за цео живот, а понекад се поново разочарамо – не постоје правила.

Ово су 4 знака која се најчешће враћају бившим партнерима:

Бик

Овом земљаном знаку Зодијака потребно је много времена да преброди прошлу везу; понекад им је потребно и неколико година. Они једноставно не знају како да престану да воле некога. Управо зато што задржавају наклоност према бившим партнерима, често им се враћају.

Рак

У вези су Ракови изузетно нежни и одани, а кроз цео живот покрећу их емоције. И када се веза оконча, Ракови често не могу да оставе сећања иза себе и често се дешава да се врате бившим партнерима. Они се тешко ослобађају везаности и осећања и ако се не врате бившима, они свакако остају да мисле о прошлој љубави са великом сетом.

Прочитајте још: Недељни хороскоп од 23. до 29. јануара: Ракови ће имати занимљива дешавања на пољу ЉУБАВИ, а Лавови ће се суочити са изазовима

Вага

У везама, Ваге знају да утеше, пруже нежност, лако опраштају. Сећају се чиме их је неко повредио, али су спремни да опросте и крену даље. Чак и у случају раскида, бившем партнеру могу дати нову шансу. Ваге верују да се људи увек мењају и да у свакоме постоји онај трачак светлости који га чини сјајном особом.

Шкорпија

Шкорпијама је потребно много времена да уђу у везу, а још дуже да је напусте. Они су верни у вези и често ни не помишљају на раскид, чак и ако веза није онаква какву би желели. Чак и након раскида, спремни су да се врате и покушају поново. Шкорпије сматрају да су оне те које могу да исправе ствари, побољшају партнера.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas