Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири знака која су највише склона ЉУБАВНИМ АФЕРАМА НА РАДНОМ МЕСТУ: Вешто их скривају

Њима афере на послу не представљају никакав проблем, а вешто могу сакрити да се ишта дешава

1691239404_shutterstock_1455066077.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Граница између личног и пословног живота за ове знакове не представља проблем, посебно у ситуацијама кад колеге проводе пуно времена заједно. Напротив, чињеница да уз радно време и слободно време такође проводе заједно некима од њих још је и привлачнија.

Након што пронађу љубав на послу с којом неретко деле интересе, циљеве и искуства, појединци могу накнадно да одлуче да наставе тајну љубавну везу изван службених интеракција.

Они беспрекорно управљају потенцијалним сукобима интереса и одржавају професионално понашање, док своје осећаје држе у тајности.

1. Близанци

Близанци су познати по својој свестраности и комуникацијским вештинама. Могу бити шармантни и отворени, што их чини врло популарним на радном месту. Изласци с колегиницом с посла за њих могу водити до интимне везе. Никада не верују да би тајност односа на радном месту могла постати стресна или имати негативне последице јер имају чиста срца. Када су Близанци у романтичној вези с колегом, могли би ефикасније сарађивати на пројектима и радити као кохезивнији тим. То може резултовати повећаном продуктивношћу и ефикасности на послу.

2. Стрелац

Стрелци су друштвена бића која се истичу у стварању хармоније и изградњи веза с другима. Имају смисао за суптилно изражавање интереса и могу користити своје дипломатске вештине и у љубавним односима. Ако се заљубе у колегу с посла, у почетку могу пажљиво посматрати и анализирати ситуацију пре него што предузму било какве потезе.

За њих излазак с колегом с посла не представља табу. Заправо, они проналазе много добрих страна у флерту с неким с посла. То је зато што Стрелци мисле да веза с неким кога виђају сваки дан може побољшати комуникацијске вештине док заједно воде расправе везане уз посао и особне ствари. Свесни су да односи на послу могу привући непотребну пажњу и оговарање колега. Међутим, они никада не допуштају да ти сценарији створе неугодну или непријатељску радну атмосферу због своје тајновитости. Овај ватрени знак воли тајанственост како би у границама канцеларије могао водити и романсу.

3. Шкорпија

За Шкорпије се често каже да су интензивни и страствени. Али истина је да су они истовремено стрпљиви и стратешки оријентисани појединци који би могли имати прорачунат приступ кад је реч о романси на послу. Кад се намере на некога, могу бити врло одлучни и могу да употребе своју интуитивну природу како би проценили најбољи приступ.

Сумњају да многе организације имају политику везану уз односе на радном месту, а у неким случајевима романса може бити у потпуности забрањена. Стога знају да је пре почетка романсе кључно проценити потенцијалне ризике и позитивне стране и размотрити политику и културу фирме. Шкорпије инсистирају на отвореној комуникацији с партнером како би обоје јасно разумели међусобна очекивања и границе. Чак и ако се одлуче на тајну везу, увек им је приоритет професионализам и дискреција на послу.

4. Водолија

Водолије су познате по својој романтичној и саосећајној природи. Саосећајно слушају друге и могу препознати суптилне знакове саговорника. Љубавни однос с колегом, ако се пита Водолија, може довести до срећнијег радног окружења. Виђење партнера током дана и дељење слатких тренутака током паузе за ручак може побољшати Водолијино расположење и опште задовољство послом.

Рад у истом окружењу често значи да деле сличне интересе, циљеве и изазове са својом симпатијом. Заједничка тачка може ојачати везу између њих и њихових колега, олакшавајући међусобно разумевање и подршку. Склони су да  држе своје афере у тајности јер желе наставити романсу без обзира што њихови надређени мисле. И на крају, Водолија верује да радно место може бити стресно, а имати љубавника може пружити емоционалну подршку и извор утехе током изазовних тренутака, пише ПинкВилла.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas