Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Данас нас очекују ПОМРАЧЕЊЕ СУНЦА И МЛАД МЕСЕ у Ваги: Време за судбинске преокрете

Прво помрачење, помрачење Сунца догодиц́е се у суботу, 14. октобра. Само 15 дана касније, 29. октобра, последње помрачење у години, помрачење Месеца

1697270580_shutterstock_258127244.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

До краја месеца очекује нас коридор помрачења који ће трајати у интервалу од 14. до 28. октобра, јер треба да се спремимо за прстенасто помрачења Сунца у Ваги, али и млад Месец у истом знаку. Осим тога, 28. октобра очекује нас делимично помрачење Месеца у Бику, а ови астролошки догађаји биће судбински за већину хороскопских знакова.

Помрачење Сунца у Ваги (14. октобар 19:59 минута) је већ само по себи довољан догађај који доноси судбинске преокрете, а када се сутра споји са младим Месецом у истом знаку, онда можемо да кажемо да се ближи крај и почетак једног животног циклуса.

Како ће помрачење Сунца у Ваги утицати на сваки хороскопски знак?

Ован

У вашем унутрашњем свету приметићете неусклађеност. Можда ћете осетити да вас окружују људи који нису искрени према вама. Ваше окружење одражава вашу душу, па је сада време за интроспекцију. Размотрите какву енергију емитујете и будите спремни да прекинете односе који вам не доносе ништа добро.

Бик

Примећујете да нешто није у реду с начином на који приступате животу. Делује као да знате који је прави пут, али из неког разлога бирате онај мање исправан. Сада је време да ускладите своје поступке са својом унутрашњом мудрошћу и кренете правим путем. То ће вам донети корист и срећу.

Близанци

Налазите се у циклусу понављања истих поступака, очекујући различите исходе. Сада је хитно време да се ослободите овог зачараног круга и да напокон схватите шта не функционише у вашем животу. Можда ће то захтевати да се одрекнете недостижних снова или токсичних односа. Универзум вас позива да еволуирате и корачате према напретку.

Рак

Ваша наклоност према удобности свог дома је разумљива, али космос има веће планове за вас. Сада вас гура према напретку у каријери, чак и ако иначе нисте љубитељ пажње и јавности. Ово може бити ваша улазница за следећу фазу вашег живота, испуњеног сновима и амбицијама.

Лав

Дошло је време да обновите свој унутарњи свет. Иако су вам можда застареле идеје и планови досад функционисали, сада је тренутак да се ослободите тих старих мантра. Дубоко зароните у своју унутрашњост и избаците негативну енергију која се можда укоренила у вама. Ваш ум и душа требају освежење како бисте корачали према светлијој будућности.

Девица

Девицама је поштовање веома важно, али овај тренутак их подстиче на дубоку интроспекцију. Питање је шта тачно подразумевају под поштовањем. Можда су до сада погрешно процењивале шта је исправно. Само зато што неко не делује онако како ви очекујете, не значи нужно да с њим нешто није у реду. Ово је време да преиспитате своје стандарде и дефинишете праве вредности у односима.

Вага

Ваге су тренутно у средишту пажње, и универзум им пружа енергију која ослобађа душу и подстиче промене. Имају још најмање годину дана да се позабаве темељним променама у свом животу, што може изазвати преиспитивање неких досад непоколебљивих истина. Док сте некада били стручњак у нечему, сада је време да то докажете свету око себе.

Шкорпија

Ово помрачење Сунца може изазвати необјашњиву нелагодност код Шкорпија. Може се рећи да ће овај астролошки аспект највише утицати на Шкорпију. Могу се појавити суптилне сензације, болови без очигледног узрока и насумични сигнали од ваших чула. Ово помрачење вам нуди прилику да се повежете са својим инстинктима и интуицијом. Сада је време да дубље зароните у свој унутрашњи свет и пружите себи бољи увид.

Стрелац

Стрелчеви, који често уживају у журкама и авантурама, сада су позвани на тренутак трезвености. Ово ће вам омогућити јаснију перспективу у вези с оним што се догађа у вашем животу. Прихватање да сте на правом путу може вам помоћи да стекнете боље разумевање свог пута ка исцељењу и духовном расту.

Јарац

Иако вам се можда чини примамљивим да се потпуно посветите својој каријери, немојте занемарити лепоту кућног живота. Породичне динамике могу бити компликоване, али ово је прилика да ваше ново, трансформисано "ја" управља тим односима с љубазношћу и саосећањем. Баланс између посла и приватног живота постаје кључан.

Водолија

Сада је време да се посветите знањима која често држите дубоко у себи. Можда сте образовани на одређеном пољу, али мудрост коју сте стекли од родитеља такође има своју вредност. Вратите се на досадне придике и савете које су вам некад можда изазивали фрустрацију. Истражите дубље њихову мудрост и пронађите начине како да је примените у свакодневном животу.

Рибе

Раскид односа никада није лак, али овај тренутак вас позива на дубоко размишљање. Разлике у животним вредностима не морају нужно бити разлог за игнорисање и неслагање. Чак и ако се не слажете с нечијим приступом животу, поштовање би требало да превазиђе те разлике. Ово је прилика да отворите свој ум и приступите односима с разумевањем и суосећањем.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas