· · Коментари: 0

Данас почиње ПУН МЕСЕЦ У ЛАВУ: Сваком знаку следе промене: Један знак биће на МИЛИМЕТАР ДО ПРЕЉУБЕ, а други започиње ТАЈНУ ЉУБАВ

Тајне љубави, промена посла, преиспитивање емоција - сваки знак осетиће његов утицај

1675598275_shutterstock_1503131759-1-.jpg
Фото: Shutterstock

Пун Месец у Лаву нам доноси преокрете у љубавним, партнерским, пословним и породичним односима. Како је Лав доминантан знак биће бурних реакција као и умањене пажње, тј. концентације. Може да донесе и несаницу. Сада су сви типови односа на испиту. Како ће се пун Месец у Лаву одразити на хороскопске знакове:

Ован

Вама доноси нову тајну љубав у живот. То може да доведе до прекида веза, па и бракова. Слободним Овновима саветује се опрез јер особа преко пута вас није искрена.

Бик

Доноси вам напете ситуације у породици. Долази до свађа поготово са старијом женском особом. Са партнером је такође напета ситуација.

Близанци

На првом месту опрез у саобраћају! Пажња и коцентрација вам је умањена. Ако желите промену посла сачекајте до 15. фебруара.

Рак

Преиспитивање емоција. Партнер осећа да нешто није океј. То му ствара нервозу који ви осећате. Само искрен разговор вам може помоћи.

Лав

Ваш пун Месец! Изазива вам преливање емоција које ви тешко контролишете. Буди вам потребу да одмах сада све мењате.

Девица

Промене на послу. Следи вам напредак и много боља позиција, али љубомора и сплеткарење колега вам уносе немор.

Вага

Заузете Ваге су на милиметар да учине прељубу. Размислите о свему и да ли је то толико јако како вам се чини. Ставите на вагу шта губите, а шта добијате.

Шкорпија

Одражава вам се на поље посла. Бићете увучени у клупко оговарања где ћете покушати да се оправдате, али уз бурне реакције што вас може довести у тежу позицију. Савет је да контролишете реакције јер вец 10. фебруара ствари, тј. енергија је потпуно другачија.

Стрелац

Вама се буди жеља за тренутном променом. Путовање је одлична опција!

Јарац

Имате дубоку потребу да мењате свој став према сексуалности и да покушате нешто другачије.

Водолија

Активира вам се поље партнерства. То доводи до бурних свађа које које се могу завршити разлазом. Зато што пре поведите разговор са партнетом.

Рибе

промене на послу али позитивне. Очекујте позив за посао за који сте скоро аплицирали. Понуда ће бити и више него добра. Срећно!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.