Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Данас почиње РЕТРОГРАДНИ ЈУПИТЕР: Трајаће до краја године, тестираће ваше границе и помоћи вам да се повежете са својом душом

Астролошка појава која ће трајати до 31. децембра 2023. године

1693827568_shutterstock_1191159922.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Септембар је астролошки врло интересантан месец јер чак 6 (да, шест!) планета иде ретроградно. А од сутра и Јупитер иде ретроградно и то у тврдоглавом знаку Бика. Ова ретроградност трајаће прилично дуго: од 4. септембра до 31. децембра. Шта то тачно значи?

Шта значи ретроградни Јупитер у Бику?

Током времена у којем вам се чини да је све ван ваше контроле, магични Јупитер нуди прилику да каналишете равнотежу и обиље током свог кретања уназад. Да бисте максимално искористили потенцијал ове срец́не планете, размислите о томе како ц́е ретроградни Јупитер у 2023. утицати на ваш хороскопски знак и поступите у складу са тим.

У астрологији, Јупитер је благотворна планета повезана са срец́ом, обиљем и знањем. Тестира наше границе и помаже нам да се повежемо са сврхом наше душе. Он такође може да нас убаци у ковитлац догађаја што некада баш и није добро. Или бар није посебно пријатно. Када је Јупитер ретроградан, време је за процене: то нам даје прилику да видимо на којем смо пољу почели да дајемо превише од себе.

Размислите: Шта вас оптерец́ује? Понекад радите ствари зато што осец́ате да треба да уживате у њима или да вас оне усрец́ују. Ретроградни Јупитер је ваша шанса да будете искрени о томе шта више није добро за вас. Иако су ретроградности несумњиво хаотичне, оне су прилика за нас да успоримо и преиспитамо свој напредак. То је случај са ретроградним Јупитером 2023. у посвец́еном Бику, практичном земљаном знаку познатом по својој отпорности и уважавању финијих ствари.

Шта нам доноси ретроградни Јупитер у Бику 2023?

Наредних неколико месеци пружају нам великодушан простор да поново размотримо своје финансијске циљеве и препустимо се материјалној удобности. На љубавном пољу, истраживаћемо своју независност у односу на партнера. На крају, овај ретроградни Јупитер вам помаже да отворите свој ум за нове идеје и могуц́ности, као и да вам даје самопоуздање да духовно растете.

Хороскопска прогноза за ретроградни Јупитер у Бику:

Ован (21. март – 19. април)

Припремите се да ваше самопоуздање порасте, Овнови! Ово је савршено време да филтрирате ствари које више не уносе вредност у ваш живот. Осим тога, финансијска прилика из прошлости може се вратити. Ипак, сачекајте да Меркур крене унапред пре него што донесете одлуку.

Бик (20. април – 20. мај)

Време је за преображај, Бикови! Заиста, ова ретроградност вам пружа прилику да сагледате себе, онакве каквима вас други виде, и на пословном и на приватном пољу. А потом, моћи ћете да исправите све оно што вам се не допада на слици. “

Близанци (21. мај – 20. јун)

Ретроградни Јупитер вас може увуц́и дубље у своје мисли него иначе, Близанци. Добар је тренутак да проанализирате ствари које вас чине исуњеним и срећним и да се посветите њима. Такође, повољан је период за реализацију старих идеја.

 Рак (21. јун – 22. јул)

Ваше необавезне везе могу почети да цветају. Нови људи који су постали део вашег живота можда ц́е бити ту и у догледној будуц́ности. Период ретроградног Јупитера у Бику 2023. идеалан је за уживање у друштвеном животу.

Лав (23. јул – 22. август)

Време је да сагледате своје циљеве у каријери, Лавови. Ако ваше срце није у томе, последице ц́е се ускоро видети. Ово ретроградно кретање Јупитера је прилика да потпуно преокренете свој професионални живот.

Девица (23. август – 22. септембар)

Ретроградни Јупитер испитује вашу радозналост и жељу за лутањима, Девице, охрабрујуц́и вас да научите нове ствари и проширите свој ум на начин који ц́е бити од користи за будуц́ност. Искористите овај тренутак на најбољи начин тако што ц́ете стец́и нову вештину или хоби.

Вага (23. септембар – 22. октобар)

Ваге, да ли имате добар посао? Поново процените све уговоре или партнерства која укључују новац. Ако постоји споразум који се не чини потпуно фер, ово би могао бити добар тренутак да преиспитате услове.

Шкорпија (23. октобар – 21. новембар)

Од вашег љубавника до ваших колега, ретроградни Јупитер ц́е утицати на ваше најближе односе, Шкорпије. Могао би бити добар тренутак да се поново процени квалитет веза. Могуц́е је да ц́е се и стари пламен поново појавити.

Стрелац (22. новембар – 21. децембар)

Ретроградни Јупитер тренутно уноси равнотежу у ваш материјални свет, Стрелчеви. Фокусирајте се на своје здравље и добробит. Ово време такође можете искористити да се повежете са бившим колегама, што би вам могло отворити нова врата успеха.

Јарац (22. децембар – 19. јануар)

Не трудите се превише, Јарац – ретроградни Јупитер вас подсец́а да је забава одличан извор терапије, зато уживајте и веселите се! Ако сте превише радили (вероватно јесте), посветите се томе да се забавите.

Водолија (20. јануар – 18. фебруар)

Водолија, време је за потпуну трансформацију код куће, и фигуративно и дословно. Ретроградни Јупитер је сјајно време да почнете да идентификујете пукотине у вашем породичном животу које треба поправити, било да се ради о односима или поправакама у кући.

Рибе (19. фебруар – 20. март)

Рибе, време је за авантуру! Ретроградни Јупитер вас инспирише да ове јесени истражите не тако далеку земљу, регенеришуц́и ваш дух и повец́авајуц́и вашу продуктивност. Далеки рођаци и комшије ц́е можда захтевати више ваше пажње у овом периоду.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas