Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАНАС ПОЧИЊЕ РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР: Спремите се за свађе, расправе и раскиде, а ево које припаднике Зодијака ће највише погодити

Астролошка појава која ће трајати до 15. септембра

1692777763_shutterstock_2186774389.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ретроградни Меркур ступа на снагу данас и завршава се 15. септембра, а нема сумње да ће, као и увек, многима помрсти конце. Девице ће бити под његовим најјачим утицајем, нарочито када је реч о финансијском пољу. Астролози кажу да особе које су рођене у знаку Девица могу у овом периоду да се осећају уморно, а комуникација ће такође бити под знаком питања. Многе речи и поруке могу да буду погрешно схваћене, због чега би требало да буду на опрезу.

Ретроградни Меркур почиње у Девици, знаку који је повезан са напорним радом, здрављем, анализом и логиком. Доћи ће до промена које ће подразумевати да се вратите почецима и направите бољу организацију. Ретроградни Меркур ће такође оставити велики траг на пољу образовања и путовања, јер почиње на 21. степену, који је заправо степен Стрелца. Изазиваће вам жељу за знањем, због ћете желети да се изолујете и преиспитате своје жеље и обавезе.

Сам крај периода ретроградног Меркура доноси велики преокрет! Тада можете да очекујете јаке изливе емоција и страсти, а томе ће допринети 8. степен Шкорпије. Ово ће бити тренутак у ком ћете се суочити са тајном која може да вам промени живот. Уколико откријете неке лажи, астролози саветују да не очајавате. Новонасталу ситуацију посматрајте као догађај у ком вам је коначно све јасно.

Избирљива природа Девица може да постане наглашена, што резултира претераним и самокритичним размишљањем. Овај период може да захтева од Девица да преиспитају своје циљеве, односе и општи животни правац. За њих је од виталног значаја да се баве бригом о себи, буду љубазни према себи и траже подршку од својих најмилијих током ове интроспективне фазе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas